navibd
08-31-2010, 01:18 AM
چطور فقط از خود جوملا بک آپ بگیرم؟
3 تا روش هست.
کامل با تمام فایل ها
و 2 تا دیگه که یکیش فقط از دیتابیس بکاپ میگیره.
یکی دیگش هم فقط از جاهایی تو دیتا بیس که تغییرات داشتن بکاپ میگیره.
حجم اولی به علت فایل هایی که دارم 600-650 مگابایت میشه
دومی و سومی زیر 200 کیلوبایت.
من میخوام فقط از خود جوملا که حول و حوش 10-11 مگ اینا بشه بکاپ بگیرم که خیالم راحت باشه از کامپوننت ها و کلا هر تغییری که دادم+ اینکه اخبار سایت اینا هم پاک نشه و اینا.
اگه فقط از دیتابیس بگیرم ، درسته حجمش خیلی کمه. اما با فرض اینکه اگه حتی کامپوننت های مختلف و نصب کنم و قسمت های دیتا بیس مربوط به کامپوننت ها با هم مچ بشن، باز نصب کامپوننت ها و تنظیم کردنشون و ساخت منو ها و ...... پدر آدمو در میاره و خیلی وقت گیره.
یه راه به نظرم رسید و اونم اینکه فایل ها مو به یه پوشه خارج از html_public انتقال بدم و بعد بک آپ بگیرم! اینجوری فکر کنم همون طوری بشه که میخوام.
اما با این روش هر روز باید فایل هامو cut کنم به یه پوشه در خارج از html_public و دوباره برشون گردونم سره جاش.
(به دلیل اینکه فایل ها حتما باید در پوشه ی مخصوص خودش که تو قسمت کامپوننت هستش باشه و جای دیگه ای رو نمیخونه)
این بود کل ماجرا.
حالا چه کنم؟ نظر بدین و بهم بگین.
سئوالات متفرقه!
کامپوننت دیگه ای هم هست که همین کارو انجام بده ؟(با همین کارایی و محبوبیت)
3 تا روش هست.
کامل با تمام فایل ها
و 2 تا دیگه که یکیش فقط از دیتابیس بکاپ میگیره.
یکی دیگش هم فقط از جاهایی تو دیتا بیس که تغییرات داشتن بکاپ میگیره.
حجم اولی به علت فایل هایی که دارم 600-650 مگابایت میشه
دومی و سومی زیر 200 کیلوبایت.
من میخوام فقط از خود جوملا که حول و حوش 10-11 مگ اینا بشه بکاپ بگیرم که خیالم راحت باشه از کامپوننت ها و کلا هر تغییری که دادم+ اینکه اخبار سایت اینا هم پاک نشه و اینا.
اگه فقط از دیتابیس بگیرم ، درسته حجمش خیلی کمه. اما با فرض اینکه اگه حتی کامپوننت های مختلف و نصب کنم و قسمت های دیتا بیس مربوط به کامپوننت ها با هم مچ بشن، باز نصب کامپوننت ها و تنظیم کردنشون و ساخت منو ها و ...... پدر آدمو در میاره و خیلی وقت گیره.
یه راه به نظرم رسید و اونم اینکه فایل ها مو به یه پوشه خارج از html_public انتقال بدم و بعد بک آپ بگیرم! اینجوری فکر کنم همون طوری بشه که میخوام.
اما با این روش هر روز باید فایل هامو cut کنم به یه پوشه در خارج از html_public و دوباره برشون گردونم سره جاش.
(به دلیل اینکه فایل ها حتما باید در پوشه ی مخصوص خودش که تو قسمت کامپوننت هستش باشه و جای دیگه ای رو نمیخونه)
این بود کل ماجرا.
حالا چه کنم؟ نظر بدین و بهم بگین.
سئوالات متفرقه!
کامپوننت دیگه ای هم هست که همین کارو انجام بده ؟(با همین کارایی و محبوبیت)