googlepc.ir
09-02-2010, 10:15 PM
سلام دوستان . من از مامبو استفاده میکنم. یک سایت خبری دارم طراحی میکنم که همه چیز عالی هست ولی فقط میخوام لینک :
ارسال یادداشت (0 یادداشت)
در صفحه اول سایت ، نمایش داده نشه ، البته امکان گذاشتن نظر در اون پست وجود داشته باشه . فقط لینکش در صفحه اول نمایش داده نشه .
خیلی روش کار کردم ولی نشد که نشد!
به نظر خودم دو تا راه باید داشته باشه:
1- حذف جمله ارسال یادداشت از قسمت ترجمه که در فایل fa_IR.mo قرار داره که با این روش خیلی خوب میشه اما متاسفانه فرمت این فایل mo هست و به سادگی قابل ویرایش نیست!
2- حذف کد پی اچ پی که باعث نمایش این لینک در صفحه اصلی میشه . اصولا این کد باید در پوشه com-fountpage باشه که مربوط به صفحه اصلی هست ولی من هرچی گشتم ، این کد رو پیدا نکردم که حذفش کنم .
دوستان با تجربه تر در زمینه مامبو ، لطف کنند و راهنمایی کنند . با سپاس ...
ارسال یادداشت (0 یادداشت)
در صفحه اول سایت ، نمایش داده نشه ، البته امکان گذاشتن نظر در اون پست وجود داشته باشه . فقط لینکش در صفحه اول نمایش داده نشه .
خیلی روش کار کردم ولی نشد که نشد!
به نظر خودم دو تا راه باید داشته باشه:
1- حذف جمله ارسال یادداشت از قسمت ترجمه که در فایل fa_IR.mo قرار داره که با این روش خیلی خوب میشه اما متاسفانه فرمت این فایل mo هست و به سادگی قابل ویرایش نیست!
2- حذف کد پی اچ پی که باعث نمایش این لینک در صفحه اصلی میشه . اصولا این کد باید در پوشه com-fountpage باشه که مربوط به صفحه اصلی هست ولی من هرچی گشتم ، این کد رو پیدا نکردم که حذفش کنم .
دوستان با تجربه تر در زمینه مامبو ، لطف کنند و راهنمایی کنند . با سپاس ...