توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور 'html_above' بعد از نصب قالب
Enterhost
09-03-2010, 04:35 PM
با سلام
من یه قالب نصب کردم که گویا مشکل داشت و بعد از اون با ارور زیر روبرو شدم ' ( برنامه قادر به بارگذاری فایل های قالب 'html_above' نمی باشد. ) حالا باید چیکار کنم ؟
راهی داره من قالب رو برگردونم به پیش فرض یا این ارور رو درست کنم ؟
آدرس سایت هم : forum.shayanteb.ir
باتشکر
Enterhost
09-03-2010, 05:36 PM
فقط یه نکته سایت برای کاربرای میهمان درسته ولی وقتی با نام کاربری وارد سایت بشن با ارور بالا روبرو می شن
باتشکر
danger
10-10-2010, 05:06 PM
منم هم با این مشکل مواجع هستم ماله من اصلا چیزس نمی یاد فقط می نویسه
برنامه قادر به بارگذاری فایل های قالب 'html_above' نمی باشد.
tabatabaey
05-06-2011, 10:00 PM
سلام خسته نباشید
هرچند این پست قدیمی و خاک خورده است اما من الان دقیقا همین مشکل رو دارم اگر ممکنه راهنمائی کنید
متشکرم
tabatabaey
05-18-2011, 09:05 PM
سلام دوستان
انجمن جدید مبارک باشه خیلی زیبا و جذابتر از قبل شده دست همگی درد نکنه.
متاسفانه انجمن ما پس از تعویض قالب از سوی یکی از مدیران(که احتمالا قالب اشکال داشته) دیگه بالا نمیاد و این ارور رو میده لطفا راهنمائی کنید باید چیکار کنیم
برنامه قادر به بارگذاری فایل های قالب 'html_above' نمی باشد.
الان ده روزی هست که انجمن غیر فعال شده و خیلی مشکلات ایجاد شده لطفا در اسرع وقت لطف کنید و راهنمائی کنید.
بسیار متشکرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
firoozmandan
05-18-2011, 09:07 PM
سلام
به نظر میاد قالب شما وجود خارجی نداره ! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فایلهای قالب را آپلود کنید و یا قالب خود را تغییر بدید مشکل حل میشه
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.