PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support

leila.agh
09-04-2010, 03:25 AM
The requested URL /joomla/administrator/<br /><b>Warning</b>: preg_replace() [<a href='function.preg-replace'>function.preg-replace</a>]: Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support at offset 0 in <b>/home/polysun/public_html/joomla/libraries/joomla/methods.php</b> on line <b>58</b><br /> was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

سلام من محتویات جوملا را بر روی هاست در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کپی کردم و نصب هم کردم اما موقع login برای مدیریت با این Error مواجه میشم لطفا کمکم کنین
در Sql هاست هم user تعریف کردم و allprivilage را ست کردم اما نمیتونم login کنم
باتشکر

مهدی.
09-04-2010, 04:29 AM
سلام

جوملا را منتقل کردید از لوکال به هاست یا جداگانه نصب کردید ؟

از جوملای چه تیمی استفاده میکنید ؟ چه نسخه ای ؟

اطلاعات و مشخصات هاست خود را ذکر کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

leila.agh
09-04-2010, 04:33 AM
خیر جداگانه نصب کردم
Joomla_Persian_1.5.18-Stable-Full_Package
polysunplast.com/joomla/administrator
user:user
pass :polysun******

** رمز عبور ویرایش شد !

مهدی.
09-04-2010, 04:38 AM
دوست عزیز منظور از اطلاعات و مشخصات هاست شناسه و رمز عبور مدیریت نبود ! اطلاعات هاست از قبیل ویندوز/لینوکس - دیتابیس و ... .

مشکل شما این هست که فایلهای مدیریت و احتمالاً فایلهای جوملای شما ناقص آپلود شده است. جوملا را طبق آموزشی که در سایت هست نصب کنید. مشکلی نخواهد بود.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

leila.agh
09-04-2010, 04:50 AM
مرسی ممکنه لینک راهنمای نصب جوملا بر روی هاست را بگذارید

مهدی.
09-04-2010, 04:52 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

leila.agh
09-04-2010, 04:56 AM
| Domain: polysunplast.com
&gt;| Ip: 188.138.59.20 (n)
&gt;| HasCgi: y
&gt;| UserName: polysun
&gt;| PassWord: *******
&gt;| CpanelMod: x3
&gt;| HomeRoot: /home
&gt;| Quota: 50 Meg
&gt;| NameServer1: ns2.gozargah.org
&gt;| NameServer2: ns1.gozargah.org
&gt;| NameServer3:
&gt;| NameServer4:
&gt;| Contact Email: pdrm55@gmail.com
&gt;| Package: default
&gt;| Feature List: default
&gt;| Language: en
&gt;+===================================+
&gt;Account was setup by: root (root)

** رمز عبور حذف شد

مهدی.
09-04-2010, 05:34 AM
دوست عزیز لطفاً از قرار دادن رمز عبور هاست خود در انجمن خودداری نمایید. لطفاً برای امنیت بیشتر رمز عبور هاست خود را تغییر دهید تا مشکلی در آینده برای جنابعالی پیش نیاید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

leila.agh
09-04-2010, 02:09 PM
من محتویات جوملا را بر روی هاست upload و نصب کردم اما باز همین مشکل را دارم کمکم کنین

مهدی.
09-04-2010, 05:09 PM
اطلاعات هاست را خصوصی ارسال کنید بررسی میکنم!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

مهدی.
09-05-2010, 07:50 AM
جوملا رو براتون نصب کردم و اطلاعات مورد نیاز را خصوصی ارسال کردم. بعد از نصب متوجه شدم نسخه php هاست شما 5.2 هست و جوملا با این نسخه مشکل داره.

با هاستینگ خودتان تماس بگیرید و درخواست کنید که به نسخه 4 php دانگرید کنند یا PCRE رو آپديت کنند.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

leila.agh
09-05-2010, 08:26 AM
با هاست صحبت کردم امکان دانگرید Php را ندارند قرار شد بررسی کنند و خبر بدهند اما اگر نشد باید چکارکرد؟
[hr]
در ضمن خواستم تشکر کنم از زحمات بی دریغ شما

** یکی شدن ارسالها

مهدی.
09-05-2010, 09:00 AM
اگر نتونن مشکل رو حل کنند باید هاست رو تغییر بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست