PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگي تك ستونه كردن صفحات داخلي

hubakht
09-04-2010, 05:17 PM
سلام دوستان
من ميخوام بدونم چطور صفحات داخليم رو تك ستونه كنم كه فقط ستون راست سايتم نمايش داده بشه.
صفحه اول دو ستونه است و ميخوام صفحه هاي داخلي تك ستونه بشه.
لطفن راهنماييم كنيد.

سعید
09-04-2010, 05:39 PM
سلام.

به این منظور شما باید برای تک تک بخش های مطالب یک آیتم در منو ایجاد کنید.

سپس از تنظیمات ماژول هایی که در ستونی که شما می خواید در صفحات نمایش داده نشه قرار دارند، تعیین کنید که فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشن.

اگر با اینکار ماژول های موردنظر در سایر صفحات فعال نباشند، اما ستون مربوطه نمایش داده بشه، باید تغییراتی در قالبتون ایجاد کنید.

یا علی

hubakht
09-04-2010, 05:47 PM
شرمنده من نگرفتم :-[
يعين چي براي هر بخش مطلب يه آيتم درست كنم؟

سعید
09-04-2010, 06:03 PM
شما در سایت یک یا چند بخش دارید و در هر بخش یک یا چند مجموعه و در هر مجموعه یک یا چند مطلب.

باید در یک منو (مثلا منوی اصلی) برای هر بخش از مطالبتون، یک آیتم منو ایجاد کنید.

مدیریت جوملا -> منوها -> Main menu (یا منوی دلخواه دیگه) -> جدید -> مطالب -> نمایش مطالب بخش به صورت بلاگ -> تنظیم مشخصات و ذخیره.

یا علی

hubakht
09-04-2010, 06:26 PM
ممنون آقا سعيد
من اين كارو كردم و بخشم رو ساختم ، حالا كجا يا كدوم پارامتر بايد برايش تنظيم كنم كه يه ستونه باشه و سمت چپ و يا راستو نداشته باشه؟

مهدی.
09-05-2010, 04:49 AM
سلام

وقتی که آیتم منو را ایجاد میکنید در سمت چپ قسمتی که نام و عنوان منو را ذکر میکنید پارامترها مشخص هستند و میتونید تعداد ستونها, سطرها و تعداد مطالب موجود در هر صفحه را مشخص نمایید.

اما احساس میکنم منظور شما چیز دیگری هست و مقصود شما موقعیتهای ماژول هست ! لطفاً در صورتی که با توضیح بالا مشکل شما حل نشد با استفاده از اسکرین شات مشکل خود را بیان کنید ! ظاهراً شما آموزشهای سایت را مطالعه نفرموده اید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

hubakht
09-05-2010, 01:26 PM
ممنون مشكل من حل شد. :)
تو قسمت تنظيمات بايد ميزدم كه فقط صفحه اول نمايش داده بشه كه من اين گزينه رو نميزدم و به صورت پيش فرض در همه ي صفحه ها نمايش داده ميشد.
از كمكتون ممنون. O0