توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در install
aligoldday
09-06-2010, 07:00 PM
من در هنگام نصب وقتی قرار است که آدرس فایل اکسترکت شده جوملا رو در مرور گر بزنم با صفحه ی
Index of /joomla
رو به رو میشوم که اصلا زمین تا آسمون با صفحه ی درون راهنما ی نصب تفاوت داره.
می شه راهنماییم کنید که مشکل کجاست؟؟
torghoundy
09-06-2010, 08:23 PM
سلام
دقیقاً جوملا رو در کدوم پوشه اکستراکت کردید؟
آدرس پوشه ای رو وارد کنید که فایل های جوملا به صورت اکستراکت شده در اون قرار داره.
مهدی.
09-10-2010, 07:15 AM
سلام
آدرس سایتتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم و مشکل شما رو شناسایی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
narenj
10-28-2010, 01:53 PM
من در هنگام نصب وقتی قرار است که آدرس فایل اکسترکت شده جوملا رو در مرور گر بزنم با صفحه ی
Index of /joomla
رو به رو میشوم که اصلا زمین تا آسمون با صفحه ی درون راهنما ی نصب تفاوت داره.
می شه راهنماییم کنید که مشکل کجاست؟؟
طبق راهنمایی آقایtorghoundy شما باید آدرس پوشه ای که فایلهای اکسترکت شده جوملا در اون قرار داره رو بدین.
مثلا اگر فایلها در پوشه ای به نام joomla قرار داشته باشن شما باید از این ادرس جهت شروع نصب جوملا استفاده کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته به جای .com میتونین پسوند سایت خودتون رو جا گزاری کنین. مثلا اگر آدرس سایت شما
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باشه
باید به جای .com از .ir استفاده کنین.
:) با تشکر سارا
goldten
11-05-2010, 09:29 PM
ببخشید من هرچی آدرس پوشه رو وارد می کنم ارور 404 میده.
من رفتم تو هاست آپلود رو زدم جوملا 1.5.21 رو آپ کردم اکسترکت کردم ولی هرچی تو مرورگر آدرس رو میزنم صفحه نصب نمیاد.
نکنه باید قبلش دیتابیس و اینارو تنظیم کرد؟
من چیکار کنم؟
mersad
11-06-2010, 06:11 AM
سلام
مطالعه کنید! عمل کنید !! مشکلی بود مطرح کنید !!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شاد و سلامت در پناه ایزد
saied-jackson
11-28-2010, 09:39 AM
سلام من هم joomla رو up کردم ولی الان که میخوام نصب کنم اررور میده اینجارو ببنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> چندتا ارور داده مشکل چیه ؟
سلام
مشکل شما این است که مسیر session وجود ندارد یا قابل ویرایش نیست
از مدیر هاست بخواهید ، Session را براتون قابل ویرایش نماید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.