ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوري با مامبو اينترانت راه بندازيم ؟

amirb55
01-09-2006, 09:44 AM
سلام
من قبلا مامبو رو روي سيستم خودم نصب کرده بودم و روي شبکه روي کامپيوتر هاي ديگه وقتي ميزدم 127.0.0.1 سايت باز ميشد اما الان که اين کار رو ميکنم نميشه !!!! (الان دوباره نصب کردم) البته تو اين فاصله آقاي ادمين محترم هم يه کارهايي کردن که من نميدونم چيه و اون (ادمين محترم) هم چون سواد درست و حسابي نداره نميدونه مشکل از کارهاي اونه يا نه !!!!
حالا در واقع سوال من اينه روي يک lan چطوري ميشه با مامبو يه اينترانت راه انداخت!؟
ادمين رو کلا بيخيال شيد فرض کنيد اون همکاري نميکنه !!!!!
من ميخوام روي سيستم خودم (کلاينت) مامبو نصب کنم بقيه هم بتونن ببينن
مرسي

iransbs
01-09-2006, 10:40 AM
دوست عزیز اصولا در شبکه ها به هر کلاینت یک آی پی تعلق می گیره
شما با نصب یک برنامه مثل Xampp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بعد کاربر ها می تونن با وارد کردن آی پی شما مامبو رو مشاهده کنند

amirb55
01-13-2006, 06:28 AM
سلام
ممنون از توجهتون راستش شنبه که برم سرکار دانلود میکنم و تست میکنم
اما من الان با wamp اینکار رو کردم با این نمیشه ؟ حتما باید xampp باشه ؟؟
مرسی
با wamp که آی پی رو میزنم چیزی نمیاد هیچی!

Siamak
01-13-2006, 09:34 PM
اصلا ربطی به wamp یا چیز دیگه نداره
شما اگر مامبو رو روی یه سیستم نصب کنید و کامل کنید و اون کامپیوتر در یک شبکه باشه
باید gateway بقیه کامپیوتر هارو بزارید آی پی اون کامپیوتری که روش مامبو نصبه
حالا روی بروزر هر کدوم از کامپیوترها که آی پی اون کامپیوتر سرور ( که مامبو روشه ) رو بزنید - میاد.

البته اگر کامپیوترها از طریق شبکه به اینترنت هم وصل هستن لازم نیست gateway رو تغییر بدیت.

توضیح این نکته لازمه که آی پی 127.0.0,1 همون localhost هستش. یعنی هر کامپیوتر لوکال خودشو با این آی پی میشناسه.

ضمنا wamp از phptrade خیلی بهتره :D

wamp wamp wamp wamp wamp wamp !!! :-[

amirb55
01-14-2006, 03:49 AM
سلام
ممنون از توجهتون ، راستش خب من همين کار رو کردم اما نميشه !
ببينيد من مامبو رو نصب کردم (با استفاده از wamp) حالا روي دستگاه خودم که ميزنم 127.0.0.1 مامبو مياد اما روي دستگاه هاي ديگه که ميزنم نمياد !
البته آي پي دستگاه خود من به شهادت!! local area connection status- ب 192.168.200.1 است و گيت وي هم همينه آخرش 24 است شبکه ما به اينترنت هم وصل هست و آيزا سرور هم روس سرور نصبه !! راستش من فکر ميکنم اين آتيشيه که از گور آيزا سرور بلند شده !
حالا من xamp رو هم دانلود کردم اما هنوز نصب نکردم
علما ياري بديد ببينم چه ميشه کرد!
مرسي

Siamak
01-15-2006, 11:13 PM
دوست عزیز اگه مامبو الان روی سیستم سرور کار میکنه دیگه احتیاجی به نصب مجدد نیست

مشکل از مامبو نیست شما باید دنبال حل ارتباط شبکه باشید.

آیا فایروال کامپیوترهارو چک کردید؟

آیا از روی بقیه کامپیوترها میتونید کامپیوتر سرور مامبو رو پینگ گنید؟

ping 192.168.200.1 -t

اگر پینگ دارید تریس بزنید ببینید پاکتها از چه مسیری عبور میکنن. اونوقت میتونید راهتتر مشکل رو حل کنید.

اگر مشکل حل شد اطلاع بدیت.

iran-nokia
01-16-2006, 10:36 AM
این مسئله ای که شما میگید هیچ ربطی به اینترانت نداره . ولی در هر صورت شما باید توی یک رنج قرار بدید ربطی هم به کامپوننت های دیگه نداره . شما باید روی شبکه محلی خودتون کار کنید یا اگر نمیشه شما باید آی آی اس تون رو چک کنید ببینید شما اطلا ایندکس دات پی اچ پی رو تو آی آی اس تون معرفی کردید یا نه اگر که نه مطمئن باشید که شما با شبکه مشکل دارید

Siamak
01-16-2006, 12:03 PM
جناب iran nokia منم که همین رو گفتم !!! 8)
ایشون اصلا از آپاچی استفاده میکنند نه از IIS

حرف شما هم همینطور که گفتم درسته
مشکل از شبکه هستش نه مامبو.

amirb55
01-21-2006, 11:36 AM
دوست عزیز اگه مامبو الان روی سیستم سرور کار میکنه دیگه احتیاجی به نصب مجدد نیست

مشکل از مامبو نیست شما باید دنبال حل ارتباط شبکه باشید.

آیا فایروال کامپیوترهارو چک کردید؟

آیا از روی بقیه کامپیوترها میتونید کامپیوتر سرور مامبو رو پینگ گنید؟

ping 192.168.200.1 -t

اگر پینگ دارید تریس بزنید ببینید پاکتها از چه مسیری عبور میکنن. اونوقت میتونید راهتتر مشکل رو حل کنید.

اگر مشکل حل شد اطلاع بدیت.

آقا پينگ که مشکلي نداشت !
فاير وال هم کامپيوتره نداره ! اما ...(15 دقيقه بعد)
آها مشکل حل شد ! مشکل از فاير وال کامپيوتر خودم بود که دسترسي لوکال رو بسته بود !!!!
حالا من دسترسي لوکال رو آزاد کردم اين برام خطر ناک نيست !؟ کسي توي لن هکم نکنه ؟! (البته اينو براي حالت کلي ميپرسم وگرنه اينجا که کسي سوادش رو نداره !)

Siamak
01-21-2006, 05:41 PM
شما ميتونيد به فاير وال بگيد كه فقط يه ip خاص رو آزاد كنه (مثلا آي پي كامپيوتر سرورتون كه مامبو روش نصبه)

bood_co_nabood
08-31-2006, 09:01 AM
چه طوري اي پي رو براي لوكال ازاد كنيم يا رنج اي پي هاي خاصي رو تو فاير وال ازاد بذاريم

sorry4uboth
08-31-2006, 09:04 AM
سلام
شما باید توی تنظیمات فایروالتون یک ای پی رو ازاد کنید.
بستگی به فایروالی داره که استفاده میکنید.

جواب شما رو بصورت خصوصی ارسال کردم!

bood_co_nabood
09-03-2006, 09:48 AM
منم همين ممشكلو دارم
شبكه workgroup دارم
سايت مامبورو كامپيوتر خودم باز ميشه
همه كامپيوترا در شبكه مشكلي ندارن همديگرو مي بينن
اما بقيه كاممپيوترا رو هم gatewayو عوض مي كنم نمي شه
تورو خدا كمك كنيد والا مديرم منو .....................واي

sorry4uboth
09-03-2006, 09:54 AM
سلام
اصلا ربطی به workgroup نداره
شما از کامپیوترهای دیگه آدرس کامپیوتر سرور رو میگید چه ارروری رو دریافت میکنید؟
اگر اصلا صفحه نمیاد چک کن ببین Apache &amp; Mysql دسترسی شون از توی firewall آزاده یا نه!

radmehr
09-03-2006, 01:16 PM
ببینید ربطی به gateway تعریف کردن و این چیزا نداره.
من خودم تست کردم...
توی یک workgroup هر کدوم از کامپیوترها یک ip دارن. شما بر روی یک کامپیوتر مامبو رو عین همیشه بدون در نظر گرفتن اینکه شبکه ای هم هست نصب کن. مثلا اینجا: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این کامپیوتر یک ip مثلا 192.168.0.27 داره. حالا شما از هر کامپیوتر دیگه ای که این آدرس رو وارد کنی:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(دقت کنید &quot;/&quot; رو حتما آخرش بزارید) مامبو رو خواهید دید.
من این مورد رو هم با مامبو 4.5.4 خودمون تست کردم هم با مامبو 4.6 RC2.

javad583
09-03-2006, 05:02 PM
در واقع کاری به نوع برنامه نداره !!
ما توی یه سیستم متصل به شبکه دو نوع آدس دهی داریم: 1- LoopBack ها که نمونه اش همون 127.0.0.1 هستش و یکی هم آدرس حقیقی شبکه؛ مثلا 192.168.1.46
شما وقتی میخواهید به شخص ثالثی (هر کسی جز خودتان) آدرس بدهید باید آدرس حقیقی رو بدین. البته اگه شبکه دارای حالت MultiEnd باشه (چند زیر مجموعه + توپولوژی های متفاوت) باید با توجه به تنظیمات مسیر یاب آدرس دهی کرد.
در ضمن به مسایل زیر هم توجه کنید:
تنظیمات فایروال
تنظیمات وب سرور
تنظیمات ACL (در صورت وجود)