PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمکم کنید لطفا

alies313
09-07-2010, 10:54 AM
سلام دوستان
من یه چیزی می خواستم توی وب سایتم بذارم مثل همین چیزی که لینکش را براتون پایین گذاشتم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باید متوجه شده باشید چی می خوام
اگه توجه کرده باشید وقتی روی موضوعات کلیک می کنید همون موضوع زیر مجموعه هاش باز میشن بدون اینکه هیچ صفحه جدیدی بخواد باز بشه ووقت تلف بشه
حالا می خواستم ببینم آیا کامپوننتی هست که مثل این باشه
یعنی من توی سایتم یه قسمت دانلود می ذارم بعد توی قسمت دانلود سخنرانی و .... و وقتی روی مثلا آقای مصباح کلیک کنه همچین صفحه ای باز بشه

هایپرلینک اصلاح شد.

prin.ir
09-07-2010, 01:20 PM
با سلام

لینک زیر راببینید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> MiO2k6MjtzOjY6InRhYmJlZCI7aTozO3M6NToic2xpZGUiO2k6 NDtzOjY6InNsaWRlcyI7aTo1O3M6Nzoic2xpZGluZyI7aTo2O3 M6Njoic2xpZGVkIjtpOjc7czo5OiJ0YWIgc2xpZGUiO30%3D

موفق باشید.

alies313
09-08-2010, 08:24 AM
یه سوال داشتم می شه راهنمایی کنید که چه جوری باش کار کنم
مثلامن یک table tab درست می کنم چه جوری توی HTML, text مطلب بذارم که بتونم لینک دانلود براش بذارم
خواهشا راهنماییم کنید
پیشاپیش از شما متشکرم

prin.ir
09-08-2010, 10:32 AM
با سلام

بنده شخصا با این ماژول کار نکردم . باید خودتون باهاش کار کنید و یا از کمک بقیه دوستان استفاده کنید.

موفق باشید.

مهدی.
09-09-2010, 01:24 AM
سلام

تاپیک به دلیل نقص آشکار قوانین (به تعدد) قفل شد.

لطفاً قوانین را یکبار مطالعه نمایید و با توجه به قوانین سوالات خود را مطرح کنید. در غیر اینصورت با شما جدیتر برخورد خواهد شد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست