PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه بندي مطالب

PARSA90
09-07-2010, 01:37 PM
با سلام
مي خواستم ببينم كه جوملا براي صفحه بندي مطالب به صورت منظم ما‍ژولي داره يا نه. عكس زير رو ببينيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سعید
09-07-2010, 02:29 PM
سلام.

این امکان در هسته جوملا هست و نیاز به نصب ماژول اضافه ای برای اینکار نیست.

یا علی

PARSA90
09-07-2010, 02:56 PM
ميشه يه كم بيش تر توضيح بدي؟ اگه مي دونستم كه توي جوملا وجود داره كه ديگه سوال نمي پرسيدم

محمد محسنی
09-07-2010, 03:29 PM
سلام
این تنظیمات بطور پیشفرض در خود جوملا موجود میباشد.
برای تنظیمات مربوط شما بر روی منوی های بالای قسمت مدیریت
منو&gt;&gt; منو مربوطه( منوی اصلی)&gt;&gt; خود منو ( صفحه اصلی)
کلیک کرده
سپس در قسمت چپ
پارامترها - اصلی
میتوانید نوع تنظیمات مربوط به تعداد و نوع نمایش و صفحه بندی را تنظیم نمایید.

در ضمن پیشنهاد میکنم مقاله های موجود در مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و ویکی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را هم مطالعه بفرمایید.

همچنین .::. کتاب راهنمای استفاده از جوملا 1.5 فارسی .::. (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بسیار مفید می باشد.

یا علی

torghoundy
09-07-2010, 04:58 PM
ميشه يه كم بيش تر توضيح بدي؟ اگه مي دونستم كه توي جوملا وجود داره كه ديگه سوال نمي پرسيدم

اگر فقط 3 تا از سایت های که با جوملا درست شده باشه مثل همین mambolearn.com رو دیده باشید و یکبار جوملا نصب کرده باشید خواهید دید که این امکان جز امکانات پیشفرض جوملاست.
برای فعال سازی کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط مطالبتون رو اضافه کنید خودشون صفحه بندی میشن.
موفق باشید.

PARSA90
09-07-2010, 05:31 PM
دوستان فكر كنم سوء تفاهمي پيش اومده
فكر كنم سوالمو درست مطرح نكردم. خود منم مي دونم كه جوملا اين قابليت رو داره اما به شكل زيره:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همون طور كه مي بينيد اينجوري خيلي شيك نيست و سايت رو خيلي نامنظم جلوه مي ده. مي خواستم ببينم كه ما‍ژولي هست كه اين شماره صفحات رو به شكل زير در بياره كه هم قشنگ تره و هم كامل تر؟:

مهدی.
09-10-2010, 07:07 AM
سلام

میتونید در سورس جوملا تغییر بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

PARSA90
09-10-2010, 08:48 AM
متاسفانه نمي توانم و تو وب گشتم براي سيستم هاي مديريت محتواي ديگه وجود داره آيا براي جوملا موجود نيست و در نهايت چيكار كنم
متشكرم

najafi613
09-10-2010, 11:09 AM
شکل نمایش صفحه بندی بستگی به قالبی دارد که از آن استفاده می کنید
می توانید قالب خود را تغییر دهید و تفاوت شکل نمایش صفحه بندی را مشاهده کنید
البته من نمی دانم برای تغییر شکل نمایش صفحه بندی کجای قالب رو باید ویرایش کرد
اگر کسی بلده می تواند راهنمایی کند

مهدی.
09-10-2010, 11:14 AM
محتویات پوشه ja_purity در پوشه template را اگر مشاهده کنید. یک پوشه هست به نام html و در آن مواردی که برای این قالب اختصاصی هست را مشاهده میکنید. برای دیگر قالبها نیز میتوانید چنین عملی را انجام دهید ! (این یک مثال بود برای درک بهتر موضوع)

برای منظوری که شما دنبال میکنید باید چنین پوشه ای را ایجاد کنید : ja_purity\html\com_content\frontpage و ... .

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

PARSA90
09-10-2010, 01:18 PM
آقاي مهدي از پاسختون ممنونم
و اين پوشه را هم ديدم و محتوياتي در آن بود ولي متاسفانه منظور شما را نمي فهمم . لطفاً‌بيشتر توضيح دهيد و توضيحتان را برايم روشن بنويسيد
با تشكر

مهدی.
09-10-2010, 01:38 PM
جوملا در گذشته برای تغییرات نمایشی نهایی در محیط کاربری خودش اگر به تغییری نیاز داشت شما مجبور بودید هسته جوملا را هک کنید و تغییراتی در اون اعمال کنید که شاید در قالبهای دیگه برای سایت نیاز بود به شکل دیگری باشد. ولی با کمک مواردی که در بالا خدمتتان توصیف کردم میتونید برای هر قالب چنین مواردی رو اختصاصی تعیین کنید و مشخص کنید. راهکار رو گذاشتم جلو راهتان که بتونید به مقصد برسید و برخی قالبهای جوملا چنین امکانی رو دارند که اگر مشاهده کنید مطمئناً متوجه خواهید شد با تغییراتی که باید اعمال کنید ! به خاطر برخی قوانین انجمن نمیتونم بیشتر راهنمایی کنم !

متأسفانه آموزشی جامعی در اینباره موجود نیست و توضیح خاصی هم نمیشه داد در این رابطه جز مواردی که قبلاً عرض کردم !

در هر صورت شما نیاز هست به برنامه نویسی آشنایی داشته باشید به این منظور و یکبار سورس مربوط به اون مورد جوملا رو بررسی کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

PARSA90
09-10-2010, 08:31 PM
مهدي جان لطف كردي
و اگه قالبي وجود داره كه اين كار در اون انجام شده بهم معرفي كن
و خواهشاً‌در هر صورت كمكي كن كه كار تموم بشه و منتظر جواب حتي در پيغام خصوصي هستم.