PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یه قالب!

cold-dream
09-07-2010, 04:25 PM
سلام.
من شدیدا به این قالب یا چیزی شبیه به این نیاز دارم. متاسفانه رایگان نیست. و حتی اگه بخوام بخرم هم نمیتونم چون ایرانی نیست.
چیکار میتونم بکنم؟ کسی میتونه کمکم کنه؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> te=at_ocaris#up

اسمش ocaris هست و مربوط به سایت atjoomla.com هست.

please HELP!!!!!! مرسی

** موارد مغایر با قوانین ویرایش شد.

سعید
09-07-2010, 04:43 PM
سلام.

درصورتی که تمایل به تهیه قالب دارید و برای خرید مشکل دارید، تیم مامبولرن می تونه در خرید قالب به شما کمک کنه.

یا علی

cold-dream
09-07-2010, 05:20 PM
راه دیگه ای نیست؟
قالبی شبیه این میشناسین که free باشه؟

سعید
09-07-2010, 05:31 PM
سلام.

خیر قالب رایگانی شبیه این قالب تا بحال ندیدم.

یک مجموعه قالب رایگان در سایت PersianIT.ir موجود هست که البته شباهتی به این قالب و امکاناتش نداره.

در مورد همین قالب هم همونطور که قبلا راهنمایی کردم، اگر قصد خرید قالب رو دارید، تیم مامبولرن می تونه در انجام مراحل خرید کمکتون کنه.

یا علی

emad.h
09-07-2010, 08:45 PM
سلام دوست عزیز .

دیروز تا حالا شما درخواست قالب میدی . لااقل یه قالب رو قطعی کن بعد درخواست بده حتی تو تاپیک قبلی جواب ندادی که کار کرد - نکرد - چی شد !

اینم تاپیک : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگه این کار رو کنی کار خودت زودتر پیش میره ها -

cold-dream
09-08-2010, 05:58 AM
سلام.
بله قالب ها کار کرد . فقط قالب سبز نوشته روی بلوک ها ( ماجول ها ) سمت چپ بودن.
دلیلش اینه که من چند تا سایت دارم راه میندازم. اون دوتا یکی برای دانلود و دیگری برای سایت شخصی بودن.
این قالب رو هم برای شرکت میخوام.
حالا اگه بخوام بخرم چیکار باید بکنم دقیقا؟

emad.h
09-08-2010, 06:02 AM
سلام

قالب سبز هم درست میشه - کمی تو css نگاه کن - اگه وقت کردم درستش میکنم .

این قالب که خیلی سادست - بگردی شبیهش رایگان گیرت میاد -

و اینکه :

سلام.

درصورتی که تمایل به تهیه قالب دارید و برای خرید مشکل دارید، تیم مامبولرن می تونه در خرید قالب به شما کمک کنه.

یا علی

cold-dream
09-08-2010, 10:50 AM
بالاخره مجبور شدم بخرم. البته نه این قالبو. یه قالب تجاری دیگه. مال سایت joomlart.com هست. توی کلابش عضو شدم.
ولی حالا برای فارسی کردنش موندم. ( قالب همراه با خود سیستم هست و کلی چیزای اضافی داره. )
فقط با دستور direction:rtl; همه چیز راستچین شد ولی یه مقدار نوشته ها بیرون میزنن.کار خاصی فکر نمیکنم داشته باشه. ولی من بلد نیستم
میترسم بدم کسی فارسی کنه دو روز دیگه دست همه بیوفته. کسی ( که مطمئن باشه مثلا یکی از اعضای تیم خودتون ) میتونه این لطف رو به من بکنه و قالبش رو فارسی کنه؟

فقط قالبش میخوام فارسی کنم. بقیشو خودم یه کاریش میکنم...

جناب emad.h لطف کنید صندوق پیامتونو خالی کنید من بتونم پیغام خصوصی بدم بهتون. میشه لطف کنید شما این کارو برام انجام بدید؟

** سه پست شما یکی شد.

emad.h
09-09-2010, 05:15 AM
سلام - صندوق پستیم خالی کردم

یعنی من حالا مطمئنم ؟ &gt;:D &gt;:D &gt;:D &gt;:D &gt;:D ;D

باشه - یه نگاهی میکنم - اگه تونستم چشم - ولی اگه مشکلی نیست برا هفته دیگه - خوبه ؟