PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشjQuery tabs moduel

alies313
09-08-2010, 10:46 AM
سلام دوستان
من این ماژول را نصب کردم و صفحه مدیریت این ماژول هم خیلی مشکل نیست تنها مشکلی که دارم اینه که اگه خواسم یه عکس بذارم توش یا یک لینک دانلود بذارم توش باید چیکار کنم
راستش را بخواهید من می خواسم یه چیزی مثل این لینکی که پایین گذاشتم درست کنم که یکی از دوستان این ماژول را معرفی کرد لینک مورد نظرم اینه از سایت راسخون
rasekhoon.net/Song/PersonPage-39.aspx
اما لینک دانلود خود این ماژول هم اینه
extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/tabs-a-slides/8265?qh=YTo4OntpOjA7czozOiJ0YWIiO2k6MTtzOjQ6InRhYn MiO2k6MjtzOjY6InRhYmJlZCI7aTozO3M6NToic2xpZGUiO2k6 NDtzOjY6InNsaWRlcyI7aTo1O3M6Nzoic2xpZGluZyI7aTo2O3 M6Njoic2xpZGVkIjtpOjc7czo5OiJ0YWIgc2xpZGUiO30%3D
حالا خواهشا اگه کسی جوابش را میدونه بده و اگه هم ماژول یا کامپوننتی بهتر از این سراغ داره لینکش را بذاره
من از این ماژول این را می خوام:
وقتی روی موضوعات کلیک می کنید همون موضوع زیر مجموعه هاش باز میشن بدون اینکه هیچ صفحه جدیدی بخواد باز بشه ووقت تلف بشه
حالا می خواستم ببینم آیا کامپوننتی هست که مثل این باشه
یعنی من توی سایتم یه قسمت دانلود می ذارم بعد توی قسمت دانلود سخنرانی و .... و وقتی روی مثلا آقای مصباح کلیک کنه همچین صفحه ای باز بشه
کمک کنید تا این مشکل حل بشه
منتظرم

** اصلاح لینک

مهدی.
09-09-2010, 02:18 AM
سلام

اگر درست متوجه منظور شما شده باشم !
اصلاً نیار به هیچ الحاقی ندارید !
شما فقط کافیست در هنگام ایجاد منو از بلاگ بخش یا مجموعه استفاده کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alies313
09-09-2010, 08:33 AM
نه دوست عزیز فکر نکنم منظورم را متوجه شده باشید
ببینید این لینک سایت منه
raybod.com
به منوی بالایی نگاه کنید، روی قسمت دانلود که نگه می دارید باز میشه و بعد روی آقای مصباح از قسمت سخنرانیها که کلیک می کنید یه مطلب باز میشه من می خواستم که یه جوری مطلبی که باز میشه مثل همون لینکی باشه که براتون از راسخون گذاشتم
یعنی در اصل دانلودها مطالب من باشند و این جدول ها جزء مطالب من باشند
حالا دیگه فکر کنم متوجه شده باشید
ضمنا اگه شما راه بهتری دارید بگید ان شاءالله که مشکل من هم حل بشه

** اصلاح لینک

مهدی.
09-10-2010, 03:27 AM
من تازه الان متوجه شدم ;D

شما با استفاده از پلاگین Tabs & Slides [in content items] انتشار یافته از سایت joomlaworks.gr میتونید به راحتی چنین کاری رو انجام بدید.

بین پلاگینهای موجود برای tab ساده ترین پلاگین و بهترین و کاملترینش همینه که با اینترنت اکسپلورر 6 هم سازگار هست.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alies313
09-10-2010, 09:25 AM
دوست عزیز ببخشید اینقدر مزاحم میشما
میشه لینک دانلودش را بذاری برام
من از این لینک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> xpZGVzIjtpOjI7czoyOiJpbiI7aTozO3M6MzoiaW5lIjtpOjQ7 czozOiJpbnMiO2k6NTtzOjc6ImNvbnRlbnQiO2k6NjtzOjg6Im NvbnRlbnRzIjtpOjc7czoxMToidGFicyBzbGlkZXMiO2k6ODtz OjE0OiJ0YWJzIHNsaWRlcyBpbiI7aTo5O3M6OToic2xpZGVzIG luIjtpOjEwO3M6MTc6InNsaWRlcyBpbiBjb250ZW50IjtpOjEx O3M6MTA6ImluIGNvbnRlbnQiO30%3D
نتونستم دانلودش کنم یعنی میگه ip شما ناشناس است
اگه زحمت بکشید یه لینک برای دانلودش برام بذارید ممنون می شم
باز هم تشکر

** اصلاح لینک

مهدی.
09-10-2010, 09:28 AM
با استفاده از فیل تر شکن یا وی پی ان دانلود کنید. ایران رو تحریم کردن

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alies313
09-10-2010, 10:17 AM
دوست عزیز من با موفقیت نصبش کردم اگه میشه بگید چه جوری باهاش کار کنم

مهدی.
09-10-2010, 10:44 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>