PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 'کامپوننت معرفی کنفرانس‌ها' پیشنهاد بدهید

webpen
11-18-2006, 07:20 PM
من میخوام در سایتم چندین کنفرانس بین المللی معرفی کنم و بهشون لینک بدم. (مثال روبرو)
میدونم که میشه داخل خود ادیتور این کار رو کرد. ولی ترجیح میدم از یه کامپونت استفاده کنم. کسی کامپوننتی که شبیه این کار رو انجام بده سراغ نداره؟ و یا اینکه بشه از کامپوننتی با کمی تغییرات چنین استفاده ای کرد.
در ضمن از هر ایده دیگه ای به شدن استقبال می کنیم. ;)

این لینک رو الان دیدم - یه همچین چیزی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

FEBRUARY 2006

IPSI-2006 MARBELLA (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> MARBELLA)
When: February 10-13, 2006
Where: Marbella, Spain
Call for Papers: Abstract Deadline - September 15, 2005

International Conference on Advanced Technology in the Environment (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Conference on Advanced Technology in the Environment)
When: February 8, 2006
Where: Lanzarote , Spain
Call for Papers: Abstract Deadline - February 6-8, 2006

MARCH 2006

International Association for Landscape EcologyEcology (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Association for Landscape EcologyEcology)
When: March 28 - April 1, 2006
Where: San Diego, California
Call for Papers: Abstract Deadline - November 4, 2006

Association of American Geographers Annual Meeting (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> of American Geographers Annual Meeting)
When: March 7-11, 2006
Where: Palmer House Hilton Hotel, Chicago, IL
Call for Papers:

APRIL 2006

6th International Conference on the Geology of the Middle East (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> International Conference on the Geology of the Middle East)
When: March 23, 2006
Where: Al-Ain ,UAE
Call for Papers: Abstract Deadline: December 1, 2005

webpen
11-20-2006, 05:56 PM
پیشنهاد !!