توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره تیتر ماژولها
salamati
09-11-2010, 03:21 AM
سلام، آموزشهای مربوط به سی اس اس و استایل ماژول را مطالعه کردم هرچندعکسهاش قابل مشاهده نبود اما پاسخم رو نگرفتم یا متوجه نشدم.
میخوام برای هر ماژول که دارم یه تیتر که خودم عنوانش رو روی فایل عکسش نوشتم نشون بده و اسم ماژول رو که در مدیریت دادم نشون نده!
ممنون
salamati
09-11-2010, 03:22 AM
مثالشم سایت هاست ایران
سلام
عنوان ماژول رو می تونید از تنظیمات ماژول غیرفعال کنید.
اما اگر منظورتون این هست که به جای عنوان، یک عکس نمایش بده، در امکانات پیش فرض مامبو چنین امکانی پیش بینی نشده.
برای اینکار یا باید تغییراتی در قالبتون ایجاد کنید، یا اینکه سورس مامبو رو تغییر بدید.
یا علی
salamati
09-11-2010, 07:09 AM
باتشکر از پاسختون :).
میشه درباره تغییراتی که در قالب باید انجام بدم توضیح بدین؟ چه جوری؟ چیو چیکار کنم؟
تغییرات در مامبو که کار بنده نیست :-\.
سلام.
مثلا برای هر ماژول موقعیت جداگانه ای تعریف کنید و عکس رو در در محل مناسب در اطراف اون موقعیت قرار بدید.
سپس هر ماژول رو زیر موقعیت متناسب منتشر کنید.
یا علی
salamati
09-13-2010, 06:13 AM
سلام.
مثلا برای هر ماژول موقعیت جداگانه ای تعریف کنید و عکس رو در در محل مناسب در اطراف اون موقعیت قرار بدید.
سپس هر ماژول رو زیر موقعیت متناسب منتشر کنید.
یا علی
یعنی سایت هاست ایران این کار رو کرده؟
اینجوری وقتگیر نیست؟
تشکر بابت پاسختون
emad.h
09-13-2010, 06:38 AM
سلام - اون آموزشی که گفتی دوباره خوندی به دقت بخون .
اما این نکته مهمه که اگه عنوان ماژول رو غیر فعال کنی سر تیتر یا همون نام ماژول رو نمایش نمیده - تو قسمت نام ماژول یه کلمه تک حرفی بزار
این کد رو به عنوان مثال به css قالبت اضافه کن .
table.moduletable-test {
width : 100%;
table-layout : auto;
background : url(../images/modul_table_back.png) no-repeat right bottom;
margin-bottom : 8px;
margin-left : 15px;
width : 165px;
}
table.moduletable-test th {
font-size : 0;
height : 22px;
text-align : center;
color : #000;
background-image : url(../images/titr.png);
background-position : 100%;
}
table.moduletable-test td {
padding-left : 0;
padding-right : 0;
padding-top : 3px;
padding-bottom : 5px;
margin : 4px;
}
دو تا تصویر هم درست کن . یکی برای سر تیتر . یکی هم برای پس زمینه و تو پوشه قالبت بزار .
مثلا دو تا تصویر زیر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بعد برو تو ماژول مورد نظرت - مثلا نظر سنجی . تو قسمت پسوند کلاس ماژول عبارت (-test) بنویس . ذخیره کن و حال کن .
دقت کن که نام ماژول نباید نمایشش رو غیر فعال کنی .
موفق باشی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.