PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد کلاس مربوط به مطالب مهم (sticky)

emad.h
09-12-2010, 02:07 AM
سلام دوستان -

من می خوام بدونم تو قالب تو چه فایلیش باید کلاس برا موضوعات مهم تعریف کنیم که رنگش فرق کنه !

مثلا تو قالبی که حالا من تو لوکال تست مسکنم - کلاسش (windowbg3) هست . من هر چی تو کدها سرچ میکنم این کلاس وجود نداره ؟ یعنی از کجا میگیره ؟

روش بهتری هم هست ؟ سوالم خیلی در هم بر هم بودا :D

سعید
09-12-2010, 03:00 AM
سلام عماد.

فایل MessageIndex.template.php قالب رو بررسی کن.

درصورتی که این فایل در قالب وجود نداشت، می تونی از مسیر SMF/hemes/default اون رو در پوشه قالب کپی کنی و تغییرات لازم رو انجام بدی.

اگه اشتباه نکنم کلاس pinned باید مربوط به تاپیک های مهم باشه.

یا علی

emad.h
09-12-2010, 04:35 AM
به به سلام سعید جان .

مگه ما اینجا با شما صحبت کنیم

مرسی از جوابت -

ولی یه مورد : من تو تمام پوشه smf ای که نصب کردم گشتم - ولی هیچ کدوم یک از فایل ها کلاسی به نام () نداره . پس چجوری میره این کلاس رو میگیره ؟ تنها جایی که این هست تو فایل css قالب هست .

ان شالله بررسی میکنم و همینجا اعلام میکنم /

در ضمن با ما به از این باش .(مهدی هم همینطور) >:D ;D ;D

emad.h
09-12-2010, 04:36 AM
عذر می خوام چون دکمه ویرایش نداشت پست زدم :

بالا کلاس رو یادم رفت بنویسیم : (windowbg)

سعید
09-12-2010, 05:16 AM
سلام.

کلاس windowbg در همون مسیری که گفتم و در همون فایل هست :)

شاید در جستجو از ***** خاصی (مثلا در پسوند فایل ها) استفاده کردید یا اینکه برنامه ای که با اون جستجو کردید، جستجو گر مناسبی نبوده.

یا علی

emad.h
09-12-2010, 05:21 AM
من (windowb3) میگم - آخ تو پست بالا نوشتم (windowbg)

وقتی سورس صفحه رو میبینم - موضوعات مهم کلاسشون (windowb3) هست ! هر چی تو فایل ها و کل پوشه smf میگردم کلاسی به این عنوان نیست !؟

سوال من اینه ؟ از کجا اینو میگیره ؟ مگه میشه ؟ رو هوا ؟

سعید
09-12-2010, 01:03 PM
سلام

عماد این نکته رو مدنظر داشته باشید که سورس HTML صفحات SMF بصورت پویا ایجاد میشه !

یعنی اینکه اعداد 1 تا 3 می تونه توسط کد PHP بسته به موقعیتش تولید و به انتهای نام کلاس اضافه بشه.

یا علی

emad.h
09-13-2010, 03:08 AM
سلام

عماد این نکته رو مدنظر داشته باشید که سورس HTML صفحات SMF بصورت پویا ایجاد میشه !

یعنی اینکه اعداد 1 تا 3 می تونه توسط کد PHP بسته به موقعیتش تولید و به انتهای نام کلاس اضافه بشه.

یا علی

آها - پس همینه - من باید بگردم و همون جایی که گفتی دستی بهش بگم فلان کلاس بگیر !

اگه اشتباه نکنم کلاس pinned باید مربوط به تاپیک های مهم باشه.

کلاس بالا هست دیگه نه ؟

باز هم تشکر از بابت جواب!

سعید
09-13-2010, 09:04 AM
سلام.

در قالب پیش فرض یا قالب هایی که اون فایل بالا رو نداشته باشند، کلاس pinned به تاپیک های مهم تخصیص داده میشه و نیازی به تغییر دیگه ای نیست.

یا علی