PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت در دسترس نیست

zhizhijivar
09-13-2010, 06:10 AM
با سلام من از مامبو استفاده میکنم. دیشب وقتی خواستم برم روی سایتم نوشته بود آفلاین هستش و حتی وارد قسمت مدیریت نمیشه. لطفا کمکم کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

**
لینک اصلاح شد.

محمد محسنی
09-13-2010, 06:16 AM
سلام

1- در قسمت تنظیمات کلی سایت را غیر فعال کرده اید.

این مورد را چک کنید.

یا علی

zhizhijivar
09-13-2010, 06:26 AM
میدونم حتی وارد قسمت مدیریت نمیشه :-[ :&#039;(

emad.h
09-13-2010, 06:46 AM
سلام

شاید مشکل دیتابیس داره ؟

ببین وارد هاست میشی ؟

اگه شدی ببین مشکل از دیتابیست نیست که نمی تونه کانکت بشه بهش ؟

zhizhijivar
09-13-2010, 09:29 AM
سلام خیلی ممنون مشکل حل شد و از دیتابیس بود

artemis211
10-10-2010, 10:25 AM
درود به همگی
من تازه کار هستم و سایتی رجیستر کردم و هاست گرفتم و بامبو هم نصب کردم و ... اما الان نمیدونم چی کار کنم که سایتم در آدرس اصلی نشان داده بشه؟! الان به عنوان مثال در این آدرس قابل مشاهده هست :(mysite.com/mambo) اما من میخوام که اینجوری قابل مشاهده باشه : (mysite.com). در آدرس اصلی مجموعه ای از کدها فقط قابل مشاهده هست. لطفاْ به زبان ساده کمکم کنید. سپاس از شما.

در ضمن این ارور هم در صفحهء اصلی موجود هست : ( Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lotteip3/public_html/mambo/templates/siteground102/menu.php on line 11) چطور میتونم حذفش کنم؟

** دو پست شما یکی شد

firoozmandan
10-11-2010, 06:26 AM
سلام
تمام فایلهای موجود در فولدر mambo را به ریشه هاست منتقل کنید
فایل configuration.php را باز کنید و مسیر ها را ویرایش کنید و از انتهای مسیر ها mambo را حذف کنید

در مورد مشکل دوم در انجمن سرچ کنید. بارها به این سوال پاسخ داده شده
یا علی