PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسلاید شو با توضیحات کناری

skh_med
09-14-2010, 08:08 PM
با سلام
من دنبال افزونه ای می گردم که اسلاید شو باشه و توضیحات در کنارش با امکان لینک دادن به قسمتهایی از متن باشه . لطفا اسم دقیق بگید . من کلی جستجو کردم .

اسلاید شو ja slideshow 2 رو نصب کردم اما عکسها رو نشون نمی ده ( تمام تنظیماتش درسته اما علامت موس میاد اما عکسها نمیان ) . می خوام مثل این سایت demo.icetheme.com/it_viewpoint باشه و متنی کنارش نوشه شه که اونم عوض شه . لطفا کمکم کنید . اشکال ja slideshow هم بهم بگید ممنون می شم

reka
09-15-2010, 02:29 PM
سلام

ماژول JA Slideshow تجاریست.

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

ماژول RokSlideshow رو چک کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دیگر ماژولهای مربوطه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

skh_med
09-15-2010, 05:13 PM
با تشکر از جواب شما . rokslide show متن کناری نداره . اگه مورد دیگه هست ممنون می شم راهنمایی کنید

reka
09-16-2010, 06:04 AM
سلام

در آدرس دوم تمام افزونه های اسلایدشو موجود هستند.

یا علی