توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال جوملا از لوکال به لوکال دیگر(از کامپیوتر به کامپ
zibafar
09-16-2010, 02:47 AM
با سلام خدمت دوستان
آیا کسی می دونه که
چطور میشه
جوملا رو از لوکال هاست ببرم به یک لوکال هاست دیگه
یعنی روی یه کامپیوتر نصب هستش می خوام ببرم روی یک کامپیوتر دیگر؟؟
مشخصات
جوملا 1.5.17
لوکال هاست wamp
متشکرم
محمد محسنی
09-16-2010, 06:09 AM
سلام
فکر کنم تاپیک زیر بتونه به شما کمک کنه.
انتقال سایت فعال جوملا 1.5.14 به لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
emad.h
09-16-2010, 06:31 AM
سلام . اون رو بالا درسته / ولی من یه کاری بهت میگم انجام بده !
من هر وقت می خوام ویندوز عوض کنم یا یه سایتی از پی سی بریزم رو لب تاپ این کارو میکنم .
مثلا من از نرم افزار AppServ جهت شبیه سازی استفاده میکنم . همین رو تو لب تاپم نصب میکنم
سایت من تو پوشه ای به نام به طور مثال Joomla هست .
نام دیتابیستم هم تو phpmyadmin گذاشتم جوملا .
میرم تو پوشه www ی نرم افزار مذکور و پوشه جوملام رو کپی میکنم .
بعد میرم تو پوشه MySQL\data دقت کن تو پوشه MySQL و سپس data تو اون قسمت هم یه پوشه به نام joomla هست . این همون دستابیس جوملاییه که شما ساختی .
بعد میری وارد لب تاپ میشی یا یه کامپیوتر دیگه ای که مدنظرته و اون فایل ها رو تو همون مسیرا کپی میکنی .
بعدش حالش میبری !!!!!!!!!!!! راحت و آسوده کارت انجام بده .
محمد محسنی
09-16-2010, 06:38 AM
سلام
روش دوستمون emad.h درست میباشد
ولی این زمانی کاربردی میباشد که مسیر نصب سرور مجازی در هر دو سیستم یکسان باشد.
ولی بهتر میباشد برای بدست آوردن تجربه روش بالا را امتحان کنید.
یا علی
emad.h
09-16-2010, 06:46 AM
سلام مجددد .
آره محمد (trisha)جان . میخواستم این نکته هم بگم که یادم رفت .
شما مثلا نرم افزارتون رو رو c نصب کردید . نباید اون یکی رو تو d نصب کنید .
اما روش بالا راحتترین روشه .
-----------------------------------------
خلاصه روش دیگه هم اینه که :
1- یه جوملا نصب کنید .
2- بعد از نصب برید و تمام فایل های جوملای مدنظر رو تو پوشه جوملای فعلیتون ریپلیس (جایگزین) کنید . به غیر از فایل (configration.php)
3- برید به phpmyadmin دیتابیس جوملاتون رو انتخاب کنید . همه تیبل ها رو انتخاب کنید و همشون حذف کنید .
4- از اون دیتابیس جوملای مورد نظرتون تو phpmyadmin یه خروجی بگیرید .
5- دیتابیسی که خروجی گرفتی رو تو اون دیتابیسی که خالی کردی ایمپورت کن .
6- تمام شد - وارد قسمت مدیریت شو و تنظیمات فایل (configration.php) رو به دلخواه انجام بده . مث عنوان سایت و ...
این روش هم کاملا جواب میده و تست شده .
zibafar
09-16-2010, 07:36 AM
سلام
فکر کنم تاپیک زیر بتونه به شما کمک کنه.
انتقال سایت فعال جوملا 1.5.14 به لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اینو قبلاً خونده بودم اما نشد
دوستان عزیز صمیمانه متشکرم
torghoundy
09-16-2010, 08:39 AM
سلام
اگر شما براي لوكال از easyphp استفاده كنيد نيازي نيست دوباره نصب كنيد و يا انتقال بديد.
وقتي يك بار easyphp رونصب كنيد ميتونيد هرجايي رو هر كامپيوتري كه دوست داشتيد اون رو كپي كنيد و اجرا كنيد.
در حقيقت اين نرم افزار به صورت portable هست و با يك بار نصب روي هر كامپيوتر حتي از داخل فلش ديسك هم اجرا ميشه.
يعني شما قادر خواهيد بود تا يك نسخه از سايت خودتون رو در فلش ديسكتون داشته باشيد و به هركامپيوتري رسيديد برنامه لوكال رو از داخل فلش اجرا كنيد و استفاده كنيد.
emad.h
09-16-2010, 08:43 AM
سلام
اگر شما براي لوكال از easyphp استفاده كنيد نيازي نيست دوباره نصب كنيد و يا انتقال بديد.
وقتي يك بار easyphp رونصب كنيد ميتونيد هرجايي رو هر كامپيوتري كه دوست داشتيد اون رو كپي كنيد و اجرا كنيد.
در حقيقت اين نرم افزار به صورت portable هست و با يك بار نصب روي هر كامپيوتر حتي از داخل فلش ديسك هم اجرا ميشه.
يعني شما قادر خواهيد بود تا يك نسخه از سايت خودتون رو در فلش ديسكتون داشته باشيد و به هركامپيوتري رسيديد برنامه لوكال رو از داخل فلش اجرا كنيد و استفاده كنيد.
متاسفانه من قبلا با این نرم افزار کار میکردم . اما مشکلاتی داره - مثلا بعضی از منوهای مدیریت رو لود نمیکرد . یا ....
کاملتر از همشون AppServ هست که بیشتر بچه ها هم همینو توصیه میکنن .
torghoundy
09-16-2010, 09:48 AM
نظر بچه ها و شما قابل احترامه اما من 2 سال هست ازش بدون هيچ مشكلي استفاده ميكنم.
raminfa
01-29-2011, 07:33 PM
درود
شما از چه ورژن این برنامه استفاده میکنی؟
اصلا برنامه ای به نام easyphp portable نتونستم پیدا کنم.
آیا این برنامه کلا قابل حمل هستش یا اینکه ورژن خاصی رو باید استفاده کنم؟
بعد اینکه من الان وبسایتم رو با ومپ ساپورت میکنم
چطور تمام وبسایتی که تا الان طراحی کردم رو این طور که شما میگید میتونم روی یک فلش همراهم داشته باشم؟ یعنی روش انتقال رو بی زحمت توضیح بدید
خیلی ممنونم
torghoundy
01-29-2011, 08:22 PM
سلام
خیر easy php کلاً قابل حمل هست.
می توانید با phpmyadmin دیتابیستون رو export کنید و در phpmyadmin که مربوط به easyphp هست import کنید ، و کلیه فایل های پوشه www رو هم به محل موردنظر که مربوط به نرم افزار easyphp می باشد منتقل کنید. سپس کل نرم افزار easyphp رو به هر جایی که دوست دارید منتقل کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.