PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بالا نیامدن صفحه مدریت پس از نصب جوملا

computer_prospect
09-16-2010, 02:53 PM
سلام دوباره به همه عزیزان دل :

بعد از نصب جوملا در Host چرا زمانی که بر روی مدیریت کلیک می کنم صفحه سفید می شود و هیچی نمایش داده نمی شه ؟

ممنون .

reka
09-16-2010, 02:56 PM
سلام

آیا نصب بدون مشکل انجام شد؟

از پشتیبانی هاست بخواید واستون تابع display_error رو روشن کنند یا با توجه به تنظیمات هاست راهشو بهتون نشون بدن سپس دوباره صفحه ی مدیریت رو بازکرده و متن خطای نمایش داده شده رو اینجا قرار بدید.

یا علی

computer_prospect
09-16-2010, 08:47 PM
سلام

آیا نصب بدون مشکل انجام شد؟

از پشتیبانی هاست بخواید واستون تابع display_error رو روشن کنند یا با توجه به تنظیمات هاست راهشو بهتون نشون بدن سپس دوباره صفحه ی مدیریت رو بازکرده و متن خطای نمایش داده شده رو اینجا قرار بدید.

یا علی

بله نصب بدون مشکل انجام شد . نمی تونم با هاست ارتباط بر قرار کنم آخه من از یک هاست رایگان استفاده می کنم .

سعید
09-17-2010, 05:19 AM
سلام.

برای روشن کردن display errors کد زیر رو در htaccess قرار بدید:

php_flag display_errors on

البته همیشه این کد جواب نمیده و برای روشن کردن display errors باید با مدیر سرور تماس بگیرید.

یا علی

najafi613
09-17-2010, 07:11 AM
آیا پوشه installation رو حذف کردید ؟
آیا فایل configuration را بعد از نصب ویرایش کردید ؟

computer_prospect
09-19-2010, 07:55 PM
سلام دوباره به همه شما دوستان -

آقا من بازم دچار مشکل شدم - زمانی که در Cpanel نام دیتابیس رو می سازم مثلا میدم Nmysql اونوقت بعد ساخت نام سایت مثلا Download هم می اید کنارش میشه Download_Nmysql بعد در جوملا که می خوام نصب بکنم هر جفتشم می دم باز خطا می ده - این عمل برای نام کاربری دیتابیس هم تکرار می شه چی کار کنم ؟

2- در اونجا که میگه نام host رو بده که ما باید یا localhost بدیم یا نام سایت مثلا من اینجوری بدم درسته ؟ Download.com

[hr]

یادم رفت این رو هم اضافه کنم که بعد از نصب وقتی پوشه install رو پاک می کنیم پیغام زیر رو میده :

No configuration file found and no installation code available. Exiting...

بعد در یک صفحه تمام سفید پیغام بالا ظاهر میشه ؟

مشکل چیه کسی هست من باهاش ارتباط بر قرار کنم و سریع کمکم کنه برام خیلی مهمه .

ممنون .

** دو پست یکی شد.

سعید
09-19-2010, 08:39 PM
سلام.

لطفا قوانین انجمن رو به دقت مطالعه کنید. شما سوالتون رو قبلا در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم مطرح کرده بودید.

لطفا برای دریافت پاسخ صبر داشته باشید و از ارسال پست های پشت سر هم یا کپی کردن اونها در تاپیک های مختلف خودداری کنید.

پاسخ سوال دوم: حین مراحل نصب، احتمالا فایل configuration.php وجود نداشته یا قابل نوشتن نبوده.

یا باید قبل از نصب این فایل رو درصورتی که وجود نداشته باشه بسازید و قابل نوشتن کنید.

یا اینکه بعد از نصب کدی که برنامه نصب در اختیارتون قرار میده رو داخل فایل configuration.php ذخیره کنید.

یا علی

computer_prospect
09-19-2010, 09:19 PM
دوست عزیز من قوانین رو خوندم متوجه نبودم از این کارم - معذرت -

** نقل قول حذف شد.

computer_prospect
10-13-2010, 05:39 PM
سلام دوباره -

عزیزان این مشکل من هنوز حل نشده - ایراد من کجاست لطفا راهنمایی کنید - من تصویر Error رو براتون گذاشتم - چیکار کنم ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینم لینک عکس در سایز بزرگ :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد.

نوید
10-14-2010, 03:58 AM
سلام
این ارور نیست
شما یک فایل configuration.php خودتون بسازید سپس کدی را که بهتون داده در آن کپی کنید
موفق باشید

computer_prospect
10-16-2010, 10:27 AM
تشکر از شما - ممنون -

[hr]

سلام دوباره به شما دوستان -

حق با شما بود با راهنمایی شما درست شد اما من با چند تا اخطار مواجه شدم . این اخطار ها برای چی هست ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

تصویر در سایز بزرگ:

** دو پست یکی شد.

firoozmandan
10-16-2010, 05:16 PM
سلام

فایل configuration.php رو باز کنید و ببینید قبل از تگ

&lt;?php

اگر کدی نوشته شده حذف کنید

یا علی

computer_prospect
10-16-2010, 05:19 PM
تشکر از شما