ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه ماژول فوق العاده برای social bookmarking

webpen
11-19-2006, 08:07 PM
Social bookmarking به این معنی است که با مشارکت و با استفاده از نیروی تک‌تک کاربران اینترنت ، صفحات اینترنتی و محتوای آنها را "برچسب‌گذاری" یا به عبارت دیگر tag روی آنها بگذاریم. (1pezeshk.com) لینک در مورد Social bookmarking
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

قبلا استفاده از سوشیال در مامبو کمی دردسر داشت ولی ماژولی نوشته شده که این کار رو به سادگی انجام میده. من تست کردم به خوبی جواب داد . (نسخه قدیمی تر از 4.6) زحمت تست روی 4.6 با خودتون.

دمو و دانلود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
11-20-2006, 04:43 AM
سلام مهدي

ممنون از لطفت

ما مدتي هست كه از امكاني شبيه اين در سايت مامبولرن استفاده ميكنيم .

امكان خيلي جالب و همينطور به دردبخوري هست ...

يا علي

webpen
11-28-2006, 02:33 PM
ورژن جدید این برنامه منتشر شد
دمو و دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sadatian
12-11-2006, 07:43 PM
سلام
اين Social bookmarking به چه دردي ميخوره؟چكار ميشه باهاش كرد؟

ممنون

firoozmandan
12-12-2006, 03:53 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لينك بالا كاملا گويا هست .

يا علي

art7th
12-12-2006, 07:59 AM
ورژن جدید این برنامه منتشر شد
دمو و دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من این نسخه از برنامه رو دانلود و نصب کردم و با مامبو 4.6.1 مشکلی نداشت .
ولی لطفاً در مورد طریقه کارکردا و ثبت لینک ها توضیحی بدهید ، برای مثال لینک باید دستی ثبت شود و یا به صورن خودکار ثبت میشود و .....

ارادتمند ، بهمنی

firoozmandan
12-12-2006, 08:00 AM
لينك دستي و با كليك روي آيكن ها و در صورت عضو بودن در سايت مقصد ثبت ميشه