توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در attach کردن css
iraj_astara
09-20-2010, 04:24 PM
سلام
میخوام یک قالب طراحی کنم برای اولین بار ولی یه مشکلی دارم ، متاسفانه فایل ،سی اس اس ، اتچ نیمشه اینم کدی که میزارم
</link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/css/style.css" type="text/css >
و قالب های آماده ی دیگه روکه ویرایش میکنم تا از تا این کد بمونه و بتونم استفاده کنم بازم فایل css رو نمیشناسه
سلام.
کد شما اشتباه هست.
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/TEMPLATE_NAME/css/FILE.css" type="text/css" />
به جای TEMPLATE_NAME اسم قالب و به جای FILE اسم فایل css رو قرار بدید.
دقت داشته باشید که حروف کوچک و بزرگ رو همونطور که اسم فایل و پوشه هست در کد وارد کنید.
یا علی
iraj_astara
09-20-2010, 06:30 PM
ممنون دوست عزیز ، ولی متاسفانه جواب نداد :-[ البته خودم اینطوری عمل میکردم ، به صورت html اتچ کنم جواب میده ولی میره تو php نه
حالا نمیدونم کدی که میزارم اشتباه یا نه
<?php defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<html xmlns="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" >
<head>
<jdoc:include type="head" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/dm/css/style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
</body>
</html>
سلام.
برای راهنمایی بیشتر، لطفا آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بررسی کنیم.
یا علی
iraj_astara
09-20-2010, 08:16 PM
ممنون که راهنماییم میکنید دوست عزیز
به صورت لوکال میخوام دارم سایت میسازم و تست میکنم ، که تو همین اولش به مشکل بر خوردم
کلی هم با آدرس ور رفتم ولی نشد
در واقع این کد اتچ کردن رو که میزارم ، وقتی کلاسی در css میسازم ، اون کلاس رو در تگ های php نمیسناسه
مهدی.
09-21-2010, 07:53 AM
سلام
این تغییرات را در چه فایلی اعمال کردید !؟ آدرس فایل رو هم ذکر کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
iraj_astara
09-21-2010, 08:41 AM
سلام
ببینید یه فایل css به اسم style و یه فایل php به اسم index ساختم و براش روع بدنه کار ، کد بالا رو گذاشتم و داخل css هم این مثلا
.bd{
background-color:black;
}
و وقتی این کد رو میزارم
</link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/css/style.css" type="text/css >
تاattach بشه ، این تا اینجای کار ، وقتی دخل یک تگ مثلا <body> کلاسی رو تغریف میکنم ، اون کلاس رو نمیشناسه ادیتور Dreamweave میزنه No CSS
من دقیقا از سایتهای دیگه اموزش هاشو که میبینم همون کد رو میذارم ولی نمیدونم مشکل چیه ، هم با Dreamweave هم با Expression تست کردم
در ولقع هیچ تغیری ایجاد نمیشه کلاسی رو نمیشناسه که مثلا رنگ بگ گراند رو عوض کنم فقط همون صفحه ی سفید میاد
[hr]
البته کد css اینه ، دوباره یه سوال دیگه پیش نیاد ::)
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/dm/css/style.css" type="text/css" />
** یکی شدن ارسالها
مهدی.
09-21-2010, 03:31 PM
دوست عزیز !
مشکل شما بر میگرده به اینکه شما هیچ دانشی در رابطه با html ندارید ! و اینکه مشکل شما اصلاً به جوملا بر نمیگرده!
شما میخواهید یک قالبی که خودتون دستی میسازید رو به جوملا تحویل بدید بدون رعایت api های جوملا که اینکار نشدنی هست.
مشکل شما باید در انجمنهای برنامه نویسی دنبال شود و شما با اصول ساخت قالبهای جوملا قبل از هر کاری آشنا بشید و قبلتر از اون باید با جوملا آشنا بشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.