PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هماهنگ سازی مامبو با smf

((Only__!__Me))
09-20-2010, 09:46 PM
سلام دوستان، :P
من پل ارتباطی رو دانلود کردم ، نصبش کردم ، به نظر خودم تمام مراحل درست انجام شده ولی توی صفحه مامبو قسمتی نیست که وارد انجمن بشم میشه کمک کنید ??? ، در ضمن فایل readme فارسی نیست!!!
با تشکر

emad.h
09-20-2010, 10:35 PM
سلام

شما باید ماژول های پل اس ام اف هم فعال کنید - همچنین مامبوت های اون ! این کار رو کردید ؟

((Only__!__Me))
09-20-2010, 10:38 PM
ببخشید
نمیدونم درست کردم یا نه ???
اگه میشه توضیح بدید که چطوریه؟؟
راستی یه سوال ، خود مامبو انجمنی نداره که ما انقدر بدختی نداشته باشیم ؟؟منظورم انجمن همراه ،مثل نیوک که phpbb داره

emad.h
09-20-2010, 11:31 PM
شما برید و پل اس ام اق به مامبو رو از سایت smf دانلود کنید .

برای نسخه (SMF 1.1 Mambo 4.6 bridge 1.1.2)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای نسخه (SMF 2.0 Mambo 4.6 bridge 2.0beta1)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بسته رو بطور کامل نصب کنید . با نصب بسته کامپوننت ها , ماژول و مامبوت های مورد نظر هم نصب میشه .

کامپوننت (SMF Bridge) نصب میشه .

ماژول (Login Form) نصب میشه .

مامبوت های (SMF_login) - (SMF_logout ) - (SMF_register ) - (SMF_user_ban ) - (SMF_user_change ) - (SMF_user_delete ) - (SMF_user_unban) نصب میشه .

میری به قسمت ماژول های کاربری و مامبوت ها و اونها رو فعال می کنی .

به تنظیمات کامپوننت (SMF Bridge) برو و در قسمت (Configuration) روی دکمه (Creat Patch Automaticly) کلیک کن تا مسیر نصب (SMF) رو پیدا کنه . اگه خودت میخوای و میدونی خودت بهش بده و ذخیره کن .

در قسمت (Registration) میتونی تعیین کنی که نوع ثبت نام به چه نحوی باشه - مثلا فرم عضویت خود (SMF) بیاد . یا مامبو و جوملا و ... سایر تنظیمات

در قسمت (Synch) هم میتونی کابرات رو از (smf) وارد (mambo or joomla) کنی و یا بلعکس

بعد ذخیره کن و استفاده کن .

موفق باشی - یا علی

((Only__!__Me))
09-21-2010, 06:27 PM
آقا عماد خیلی ممنون درست شد :P. ولی یه مشکل وجود داره ، اینکه توی صفحه اول سایت چیزی برای ورود به انجمن نیست ، آیا باید خودم چیزی بزارم و لینک بدم که وارد بشه؟؟ :-[ :-\
عضویت درست شد ، الان هرکی توی سایت ثبت نام میکنه توی انجمن هم عضو هست. :D

emad.h
09-22-2010, 03:37 AM
سلام .

خواهش میکنم -

خوب شما وقتی ماژول Login Form منتشر میکنی . یه بلوک تو سایتت درست میشه که کاربر هم میتونه لاگین بشه هم ثبت نام کنه - تو اونجا پیامهای خونده نشدن و پاسخ ها و ... هم نشون میده - با کلیک رو اونها میتونه وارد بشه .

البته فکر کنم تو ماژول ذکر شده این امکان هست که بعد از ثبت نام کاربر منتقل بشه به فلان صفحه . یا بعد از خروج و ... اونجا رو هم نگاه کن .

یا اینکه یه لینک برای ورود به تالار تو صحه سایتت بزار .

یا علی

saghy_110
11-29-2010, 11:31 AM
با سلام
به تنظیمات کامپوننت (SMF Bridge) میرم و در قسمت (Configuration) روی دکمه (Creat Patch Automaticly) کلیک میکنم تا مسیر نصب (SMF) رو پیدا کنه، اما اتفاقی نمی افته و کادر سفید میشه و وقتی ماژول رو نمایش میدم این ارور رو میده در صفحه اصلی:
Warning: require_once(mod_smf_login/SSI.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/smtaheri/public_html/me/modules/mod_smf_login.php on line 46

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required &#039;mod_smf_login/SSI.php&#039; (include_path=&#039;.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039;) in /home/smtaheri/public_html/me/modules/mod_smf_login.php on line 46
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون