توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تماس با ما (ايميل براي من ارسال نميشود)
islet
09-21-2010, 08:40 AM
سلام
در قسمت تماس با ما يه ايميل ارسال كردم تا امتحان كنم كه دريافت ميشه يا نه ولي ايميلي براي من ارسال نشد چه كار بايد بكنم
با تشكر
islet
09-21-2010, 08:55 AM
راستي يه چيزه ديگه من از يه هاست رايگان استفاده ميكنم
vcn.ir
najafi613
09-21-2010, 09:08 AM
در هاستهای رایگان شما باید در قسمت تنظیمات کلی - سرور - سرویس ایمیل از گزینه سرور smpt استفاده کنید
این آموزش رو مطالعه کنید
آموزش تنظیم SMTP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
** تغییر لینک.
spiritual
10-03-2010, 05:55 AM
با سلام
منم مشکل دوستمون رو دارم با این تفاوت که هاست من رایگان نیست و از یاهو گرفتم.
وقتی تنظیمات روی ارسال ایمیل باشه، پیغام خطا نمی ده اما ایمیلی هم ارسال نمی کنه. وقتی تنطیمات روی smtp یا phpmail function باشه در هر دو حالت خطا می گیره. با اینکه می دونم هاستم smtp رو ساپورت می کنه. تنظیماتی که برای ایمیل یاهوم فرستاده بود این بود:
smtp.bizmail.yahoo.com
لطفا در این زمینه کمک کنید.
با تشکر
سلام.
مطابق این آموزش سایر تنطیمات SMTP رو با توجه به مشخصاتی که سرور در اختیارتون قرار داده انجام بدید: آموزش تنظیمات SMTP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
spiritual
10-03-2010, 06:48 AM
سلام
ممنون از راهنماییتون
این تنظیمات رو انجام دادم اما خطای زیر رو میده:
SMTP Error! Could not connect to SMTP host.
ممنون می شوم اگر در این زمینه کمک کنید.
با تشکر
سلام.
مشخصاتی که وارد کردید رو دقیقا با مشخصاتی که سرور در اختیار شما قرار میده مطابقت بدید.
سرور SMTP ، نام کاربری و رمز عبور.
یا علی
spiritual
10-03-2010, 07:57 AM
سلام
راستش تنظیماتی که سرورم داده اینه:
Outgoing mail server (SMTP): smtp.bizmail.yahoo.com
Use SSL, port: 465, use authentication
برای سرور SMTP همون smtp.bizmail.yahoo.com رو می زنم و یوزر و پسوردی که از قبل تنظیم شده رو هم می نویسم. می دونید، وقتی که یوزر جدید ساخته میشه اطلاعیش می ره به همون یوزری که الان دارم وارد می کنم و هیچ مشکلی نداره فقط ایمیل ها ارسال نمیشه.(بنابراین نباید نام و پسورد کاربری اشتباه باشه چون کار می کنه)
دیگه واقعا نمی دونم باید چیکار کنم...
می دونید، وقتی که یوزر جدید ساخته میشه اطلاعیش می ره به همون یوزری که الان دارم وارد می کنم و هیچ مشکلی نداره فقط ایمیل ها ارسال نمیشه
منظورتون رو متوجه نشدم. یعنی موقع ثبت نام کاربران، ایمیل اطلاعیه برای شما ارسال میشه؟ و فقط ایمیل های مربوط به فرم تماس ارسال نمیشن؟
spiritual
10-03-2010, 08:09 AM
بله. موقع ثبت نام یوزر جدید اطلاعیش میاد اما ایمیلهایی که از طریق صفحه ارتباط با ما ارسال میشه نه تنها نمیاد بلکه اگر تنطیمات رو SMTP Server باشه خطا هم میده (اگر روی ارسال ایمیل باشه خطا نمیده فقز ایمیل ارسال نمیشه)
mamool62
10-03-2010, 11:27 AM
سلام دوست عزیز
مشکل شما مربوط به تنظیمات ایمیل سایت نیست
قسمت تماس با در جوملا یه فوت کوزه گری داره که می گم ، ولی دعاشو به جون آقای علوی نیک بکنید که این مشکل منو حل کرد چون من هم همین مشکل چند سال پیش داشتم
شما باید در قسمت تماس با ما این کار ها رو انجام بدید :
1- در داخل تماس با ما ، آن را به یک کاربر وصل نمایید
2- در قسمت ایمیل همان صفحه ، ایمیلی که برای خود کاربری که تماس با ما را با آن وصل کرده اید وارد نمایید
مثلا ایمیل کاربر هست : info@xxxxxx.com ، در قسمت ایمیل هم همین info@xxxxxx.com را وارد نمایید
مطمئن باشید مشکل شما حل خواهد شد
موفق باشید
یا علی
spiritual
10-03-2010, 12:00 PM
سلام
ممنون از راهنماییتون
شرمنده میشه بگین چجوری اونو به یه کاربری وصل کنم؟!
فکر کنم پیداش کردم، منظورتون تو خود کامپوننت هست. اما هنوز نفهمیدم که "در قسمت ایمیل همان صفحه ، ایمیلی که برای خود کاربری که تماس با ما را با آن وصل کرده اید وارد نمایید " کجا رو می گین؟؟
mamool62
10-03-2010, 12:55 PM
در داخل بخش تماس با ما
همون جایی که اطلاعات تماس با ما را وارد می کنید
قسمت بالاش سمت راست ( در حالیت که قالب فارسی و راست چین هست ) یک بخش Combo box هست که می تونید از داخل آن کاربر مورد نظر را انتخاب نمایید
فکر کنم پیداش کردم، منظورتون تو خود کامپوننت هست. اما هنوز نفهمیدم که "در قسمت ایمیل همان صفحه ، ایمیلی که برای خود کاربری که تماس با ما را با آن وصل کرده اید وارد نمایید " کجا رو می گین؟؟
شما بهتر است اول با خود جوملا یک مقدار بیشتر کار کنید
کتاب ها و جزوه های آموزشی جوملا هست ، هم به زبان فارسی و هم انگلیسی
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.