توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این Error دیگه از کجا پیداش شد؟؟؟؟؟
babak1
09-21-2010, 05:25 PM
سلام :
وقتی توی قسمت درج مطلب جدید یکسری متن و عکس وترد می کنم .بهد که می خوام ذخیره یا تایید کنم. این error ظاهر میشه :
Stop running this script?
A script on this page causing internt explorer to run slowly
If it continues to run your computer might become unresponsive
که دوتا گزینه yes , no داره.yes رو میزنم هیچ اتفاقی نمی یفته. no رو هم که میزنم بهد از کمی مکث بازم همین error میاد!!
کلافه شدم. چی کار کنم؟؟؟ >:( >:(
سلام
این ارور به این علته که متن و تصاویر شما زیاده
باید چند بار yes را بزنید تا مطالب ذخیره بشن
موفق باشید
babak1
09-22-2010, 09:16 PM
سلام
این ارور به این علته که متن و تصاویر شما زیاده
باید چند بار yes را بزنید تا مطالب ذخیره بشن
موفق باشید
حالا با yes زدن هم که حل بشه یه مشکل مسخره دیگه پیش می یاد. اونم اینه که متن و تصویر همش قاطی میشه...جابجا میشه...بعضی عکسها حذف میشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>:( >:( >:( >:( >:( >:(
[hr]
شما وقتی متنتون مثلا 18 19 صفحه است چی کار می کنید؟؟
** یکی شدن ارسالها
مهدی.
09-22-2010, 09:48 PM
سلام !
متن رو تکه تکه میکنیم ! میتونید در یک محتوا چند صفحه داشته باشید ! در انتهای ویرایشگر به این منظور کلیدی موجود هست که میتونید در هرجای متن مطالب را جدا کنید تا در صفحات مختلفی از آن محتوا نمایش داده شود و متن شما تکه تکه شود.
پانوشت : این برای بار آخری هست که به شما اخطار شفاهی داده میشود ! لطفاً قوانین را رعایت فرمایید. (عنوان تاپیک شما باز هم بی ارتباط به تاپیک هست)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
babak1
09-23-2010, 09:20 AM
سلام !
متن رو تکه تکه میکنیم ! میتونید در یک محتوا چند صفحه داشته باشید ! در انتهای ویرایشگر به این منظور کلیدی موجود هست که میتونید در هرجای متن مطالب را جدا کنید تا در صفحات مختلفی از آن محتوا نمایش داده شود و متن شما تکه تکه شود.
پانوشت : این برای بار آخری هست که به شما اخطار شفاهی داده میشود ! لطفاً قوانین را رعایت فرمایید. (عنوان تاپیک شما باز هم بی ارتباط به تاپیک هست)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
آقا مهدی من این مورد "قطع صفحه" رو می دونم و انجام میدم.من منظورم این بود که من وقتی متنی به طول مثلا 18 19 صفحه با عکس ذخیره می کنم. (با Error بالا) بعد از ذخیره شدن در کمال تعجب می بینم که بعضی از عکسها حذف شدند!! یا خیلی از متنها حذف شدند!! یا بعضی از متنها کاملا جابجا شدند!!!
امروز که خدا رو شکر دیگه دکمه تایید و ذخیره اصلا کار نمی کنند!!!!
سوال من این هستش که آیا شما با این مشکلات روبرو نمی شید؟؟ شما متنتون رو از کجا copy paste می کنید؟؟؟
پانوشت : سعی می کنم که از این بعد تاپیکهای بهتری انتخاب کنم.
مهدی.
09-24-2010, 09:19 AM
عموماً مطالب رو جدا میکنم.
از نظر موارد فنی کلاً صحیح نیست که متن صفحه شما از 250 کیلوبایت بگذرد. چون برخی مرورگرهای پر استفاده مانند IE6 برخی مواقع دچار مشکل میشوند و صفحه مربوطه ممکن هست باز نشود و ... !
متن رو در چند صفحه ایجاد کنید بهتر هست.
هرچند من تا به امروز با این اخطار روبرو نشدم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
babak1
09-24-2010, 10:11 AM
عموماً مطالب رو جدا میکنم.
از نظر موارد فنی کلاً صحیح نیست که متن صفحه شما از 250 کیلوبایت بگذرد. چون برخی مرورگرهای پر استفاده مانند IE6 برخی مواقع دچار مشکل میشوند و صفحه مربوطه ممکن هست باز نشود و ... !
فکر نمی کنم این حرف شما صحیح باشه.چون وب سایت های بسیاری وجود دارند که حجم مطالب و عکسهاشون در یک صفحه بسیار زیاد هستند .حتی می تونیم در این مورد وبلاگها رو مثال بزنیم. با این همه مشکلی در نمایش ندارند!! ???
(بسیار عجیب هستش که حتی وقتی من عکسی رو حذف می کنم در بخش مطالب ولی بازم در وب سایت نشون داده میشه!!)
خلاصه یک کلکسیون از مشکلات در جوملای تیم مامبولرن!!
مهدی.
09-24-2010, 10:58 AM
دوست عزیز اینکه بقیه هم اینکارو کردن دلیل نمیشه که حرف من صحیح نباشه. اون زمانی که اینترنت اکسپلورر 5 بود من طراحی وب میکردم! ولی ادعایی ندارم خدارو شکر که به کسی ایراد بگیرم و نخواهم داشت. حرف شما هم شاید درست باشه و منکر این موضوع نیستم !
شما میتوانید از جوملای تیمهای دیگر استفاده کنید ! کسی شما رو مجبور به استفاده از جوملای تیم مامبولرن نکرده ! هرچند هیچ مشکلی تا به امروز شخصاً در جوملای تیم مامبولرن ندیدم ! به هر شکل شما مختارید ! حتی کسی شما رو مجبور به استفاده از جوملا نکرده و هیچکسی هم از استفاده شما از جوملا و جوملای تیم مامبولرن سود مالی نخواهد داشت که شما در هر ارسال خودتون ماشالله منت بر سر دیگران میگذارید به خاطر استفاده از جوملا(ی تیم مامبولرن) !
این موضوع و مشکل شما هم بر میگرده به ویرایشگر جوملا و نه تیم مامبولرن ! که البته این یک مشکل نیست.
سیستم های معتبر دیگری همچون مدیا ویکی نیز در هنگام ایجاد مطالب طولانی به شما اخطار خواهند داد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.