PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب و بارگذاری

abifarid
09-23-2010, 07:41 AM
من قصد دارم پلاگینی را به امکانات جوملایی خودم اضافه کنه ولی قبول نمیکنه و میگه فایل بسته نصب پیدا نشد چطوری میتونم این مشکل را حل کنم؟

مهدی.
09-24-2010, 11:08 AM
سلام

فایل را از کجا تهیه کردید ؟ لینک فایل را اینجا قرار دهید تا بررسی و راهنمایی نماییم.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

abifarid
09-25-2010, 07:28 AM
سلام مهدی جان من فایل مورد نظر را از این آدرس دانلود کردم
extensions.joomla.ir/extensions/site-management/site-analytics/persianstat-analytics
لازم هست این نکته رو اضافه کنم که من بسته دانلود شده فایل رو به راحتی میتونم رو لوکال هاست نصب کنم اما وقتی میخوام روی هاست بزارم اررور میده.
تمامه تنظیمات سرور و سایت رو هم چک کردم
مرسی از کمکت

** اصلاح لینک

مهدی.
09-25-2010, 08:29 AM
متأسفانه سایت فوق نیاز به عضویت داره و من نمیتونم فایل مربوطه را دریافت کنم. انشاالله دوستانی که عضو هستند و یا حوصله عضویت دارند در این سایت، شما را یاری خواهند کرد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

najafi613
09-25-2010, 06:20 PM
آیا از هاست رایگان استفاده می کنید ؟
در هاستهای رایگان به علت محدود کردن ftp امکان نصب و حذف وجود ندارد

abifarid
09-25-2010, 06:28 PM
آیا از هاست رایگان استفاده می کنید ؟
در هاستهای رایگان به علت محدود کردن ftp امکان نصب و حذف وجود ندارد

سلام دوست عزیر من از هاست رایگان استفاده نمیکنم و هنوز با این مساله مشکل دارم اگه کسی از دوستان میدونه کمکم کنه.

torghoundy
09-25-2010, 07:41 PM
سلام
فایلی که شما آدرسش رو گذاشته بودید بدون هیچ مشکلی نصب شد.

abifarid
09-26-2010, 11:25 AM
سلام
فایلی که شما آدرسش رو گذاشته بودید بدون هیچ مشکلی نصب شد.

دوست عزیز میشه به من بگید چه طوری نصب کردید بعد از نصب کار هم کرد ؟ من از لوکال هاست موفق شدم نصب کنم و به سرور انتقال بدم اما کار نکرد.
اگه براتون امکان داره کمکم کنید

سعید
09-26-2010, 01:37 PM
سلام.

بررسی کنید safe mode روشن هست یا خیر.

یا علی

torghoundy
09-26-2010, 03:27 PM
سلام
مثل تمامی الحاقات دیگر جوملا از طریق نصب/حذف نصب شد و کار هم کرد در هاست.
طبق گفته سعید عزیز بررسی کنید php safe mode در هاست شما روشن هست یا نه؟
اگر روشن هست به این مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مراجعه کنید.

abifarid
09-26-2010, 10:05 PM
سلام
مثل تمامی الحاقات دیگر جوملا از طریق نصب/حذف نصب شد و کار هم کرد در هاست.
طبق گفته سعید عزیز بررسی کنید php safe mode در هاست شما روشن هست یا نه؟
اگر روشن هست به این مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مراجعه کنید.

سلام دوست عزیز
1-من نمی دونم php safe mode را از کجا باید تغیر بدم
2-وقتی میخوهم برنامه ای را نصب کنم با این اررور روبرو میشوم JFTP::mkdir: Bad response آیا این مربوط به همان مشکل php safe mode میباشد/

mersad
09-26-2010, 10:41 PM
سلام
احتمالاً شما FTP رو ست نکردین
اموزش این مورد :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

torghoundy
09-27-2010, 10:02 AM
سلام
اگر با راه خلي كه مرصاد عزيز گفت مشكلتون حل نشد از مدير سرور خودتون در مورد php safe mode سوال كنيد.

abifarid
09-27-2010, 11:43 AM
سلام
اگر با راه خلي كه مرصاد عزيز گفت مشكلتون حل نشد از مدير سرور خودتون در مورد php safe mode سوال كنيد.

ممنون از راهنمایی شما دوستان ftp چک شد مشکل در ftp نیست و طبق فرموده شما با مدیر سرور تماس گرفتم و در مورد php safe mode به من اینطوری پاسخ دادن
&lt;&lt;اين آپشن به دلايل امنيتي به صورت پيش فرض بر روي اكانت شما فعال مي باشد؛ لطفا توجه داشته باشيد كه در صورت غير فعال شدن اين گزينه امنيت وبسايت شما به شكل محسوسي كاهش پيدا خواهد كرد.
در هر حال در صورت تمايل شما مي توانيم اين گزينه را بر روي اكانت شما غير فعال نماييم. در صورت تاييد اين مطلب مي توانيد با ريپلاي كردن همين ايميل ما را مطلع سازيد.&gt;&gt;
با توجه به این پاسخ آیا شما به من پیشنهاد میکنید که تقاضای غیر فعال کردن آن را بدهم؟
ممنون از جواب شما

سعید
09-27-2010, 12:04 PM
سلام.

پاسختون رو در این دو پست می تونید پیدا کنید:

نصب نشدن الحاقات بخاطر Safe mode (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Safe Mode (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

abifarid
09-27-2010, 01:43 PM
سلام.

پاسختون رو در این دو پست می تونید پیدا کنید:

نصب نشدن الحاقات بخاطر Safe mode (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Safe Mode (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

من از این دو لینک متوجه شدم که یا باید سرورم را عوض کنم یا قید پلاگین رو بزنم اگر راهی هستت که کم هزینه تر باشه و مشکل رو حل کنه ممنون میشم کمک کنید

مهدی.
09-27-2010, 02:42 PM
سلام !

میتونید الان درخواست کنید safe mode رو خاموش کنن و بعد از نصب پلاگین مربوطه درخواست روشن شدنش رو بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

abifarid
09-27-2010, 04:36 PM
سلام !

میتونید الان درخواست کنید safe mode رو خاموش کنن و بعد از نصب پلاگین مربوطه درخواست روشن شدنش رو بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

مهدی جان اگه این کار انجام بدم نصب میشه تا اینجاش مشکلی نیست و مشکل منم حل میشه اما سوال اینجاست که اگه safe mode رو روشن کنند الحاقات نصب شده کار میکنند یا نه؟
ممنون از کمکت

مهدی.
09-27-2010, 06:45 PM
سلام !!

مشکلی برای استفاده از ملحقات بوجود نخواهد آمد. فقط در هنگام نصب مهم است که خاموش باشد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

abifarid
09-27-2010, 10:32 PM
ممنون از همه دوستان به خاطر راهنمایی های خوب انها
مشکل من حل شد و توانسطم تمام الحاقاتی رو که نیاز داشتم رو نصب کنم
و بسیار ساده این کارو کردم
به هر حال ممنون از همتون
نه safe mode رو خاموش کردم نه پرمیشن رو وقتی درست شد حالی کردم که نگو و نپرس

مهدی.
09-27-2010, 11:38 PM
میشه لطفاً بفرمایید مشکل چی بود و چکونه بر طرف شد ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

abifarid
09-28-2010, 07:58 AM
میشه لطفاً بفرمایید مشکل چی بود و چکونه بر طرف شد ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

مهدی جان مشکل هنوز هست اما من مشکل رو دور زدم یعنی الحاقات را نصب کردم و الانم هم کار میکنه
کاری که کردم این بود : من در حقیقت از لوکال هاستم استفاده کردم و تمام الحاقاتی رو که لازم داشتم نصب کردم و بعد لوکال رو به سرور اصلی انتقال دادم و همه چی مرتب هست الان .
فقط با این کار یه مشکلی به وجود میاد که نمیدونم اصلأ برطرف میشه یا نه
مشکل این هست که وقتی از لوکال به سرور اصلی انتقال دادم کاربرانی که ثبت نام کرده بودند دیگر نمیتونستند با اون شناسه قبلی وارد بشن و ایمیل انها برای سرور ناشناخته بود اگر بار دیگه بخوام اینکارو کنم میشه یک کاری کرد این مشکل حل بشه؟

مهدی.
09-28-2010, 11:04 AM
شما بهتره یکبار درخواست کنید که safe mode را خاموش کنن و بعد از نصب الحاقات ازشون بخواهید روشن کنند ! اینکار هیچ مشکل امنیتی برای شما بوجود نمیاره !

این کار بهتر و ساده تر از اینه که شما سایت رو منتقل کنید به لوکال و بعد دوباره برگردانید به سرور.

چون در این بین ممکنه مشکلاتی به وجود بیاد که نظیر اون رو برخورد کردید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست