PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قرار دادن کد در ماژول دستی html

deldar1
09-25-2010, 07:34 PM
سلام. من یک کد دارم که جاوا اسکریپت هست و گفته شده است لوگوها را بصورت متحرک نمایش می دهد. من این کد رادر یک ماژول دستی html که ساختم قرار دادم ولی لوگوها ثابت هستند و حرکت نمی کنند!
کد این هست:

&lt;!–<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>—&gt; &lt;p align=”center”&gt; &lt;marquee onmouseover=”this.stop()” onmouseout=”this.start()” scrollamount=”1″ scrolldelay=”12″ direction=”up” width=”170″ height=”159″ style=”font-family: Tahoma; font-size: 8pt”&gt;&lt;center&gt;کد لوگو ۱&lt;br&gt;کد لوگو ۲&lt;br&gt;کد لوگو ۳&lt;/marquee&gt; &lt;!–<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>—&gt;

مشکل از چیست؟ آیا کدی هست تا توسط آن لوگو ها را در یک ماژول دستی html بصورت متحرک درآورد؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم. مرسی

سعید
09-25-2010, 08:03 PM
سلام

ویرایشگر جوملا برخی قسمت های کد رو حذف می کنه.

می تونید ویرایشگر رو غیرفعال کنید (یا از ویرایشگر No Editor استفاده کنید) و کد رو ذخیره کنید. سپس ویرایشگر رو به حالت اولیه برگردونید.

یا علی