PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی ساخت مجموعه های تودرتو

tick
09-29-2010, 01:57 PM
با سلام خدمت دوستان
من خیلی در سایتهای مختلف و هم در مامبولرن جستجو کردم ولی نتیجه قابل قبولی پیدا نکردم.
من می خواهم برای مجموعه ها زیر مجموعه بسازم . از K2 هم نمی خواهم استفاده کنم .
جوملا 1.6 هم که هنوز به طور رسمی نیامده و ایراداتی دارد .
دوستان اگر می توانند ماژول یا کامپوننتی را معرفی کنند که برای مجموعه ها بتواند زیر مجموعه بسازد
با تشکر

سعید
09-29-2010, 02:11 PM
سلام.

از CCK jSebold (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) می تونید استفاده کنید.

یا علی

tick
10-01-2010, 10:15 AM
دوست عزیز
این ماژول یا کامپوننت که معرفی کردید نصب نمی شود و پیغام می دهد فایل نصب را پیدا نمی کند.
در سایت اصلی چهار مورد بود هر چهارتا را دانلود کردم و همین پیغام را داد . نمی دانم چرا

mersad
10-01-2010, 11:06 AM
سلام
این مورد رو تست کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

سعید
10-01-2010, 04:36 PM
سلام

این ماژول یا کامپوننت که معرفی کردید نصب نمی شود و پیغام می دهد فایل نصب را پیدا نمی کند.
در سایت اصلی چهار مورد بود هر چهارتا را دانلود کردم و همین پیغام را داد . نمی دانم چرا

آموزش نصب در این صفحه هست:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مطابق این آموزش نصب کنید، اگر باز هم مشکل بود بررسی کنید ببینید فایل به درستی دانلود شده؟

یا علی