PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يك ارور بعد از نصب قالب ja-tellin-iii

amirdorna2
09-29-2010, 08:23 PM
با سلام ،
من اين قالبو رو از قبل داشتم ؛ حالا روي يك دومين ديگه نصب كردم ، بعد از نصب اين ارور رو مي ده . البته من ديروز اين قالب رو روي جوملايي كه بطور آماده روي phpnet.us بود ، نصب كردم ، بدون اررور نصب شد . ولي الان اين اررو رو مي ده . در ضمن من بعد از نصب خواستم تنظيمات ftp رو وارد كنم اررور مي داد .
مي دونم نبايد چندتا موضوع رو يه جا نوشت ولي چون همش مربوط به اين قالبه اس ، مي پرسم ، توي خود قالب موقعيت زياد تعريف شده ، چطور بايد اينا رو تو بخش مديريت وارد و معرفي كنم ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

torghoundy
09-29-2010, 09:19 PM
سلام
قوانین انجمن:

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
موفق باشید.

amirdorna2
09-29-2010, 09:41 PM
خب حداقل مي شه اعلام كنيد كه مشكل از قالبه يا نصب يا پگيجه ؟ آخه توي سيستم ديگه چك كردم بدون مشكل نصب شد .
اينم عكس نصب توي هر دو جا :
توي phpnet.us كه خودش جوملا داشت نصب كردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
09-29-2010, 09:52 PM
سلام

بررسی کنید در جوملای تیمهای دیگه هم این مشکلات رو دارید ؟

لطفاً جوملای نسخه 1.5.20 دیگر تیمها را بررسی کنید !

من همین الان این قالب را از سایت رسمی و اصلی قالب (فارسی نشده قالب و نسخه آخر قالب) دریافت کردم و نصب کردم و مشکلی نبود !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

amirdorna2
09-29-2010, 09:55 PM
من توي سايت phpnet.us كه خودش جوملا1.5.20 داره همين پكيج رو نصب كردم كه عكسش رو مي بينين بي هيچ اروري نصب شده .

مهدی.
09-29-2010, 10:01 PM
با دوستان فنی تیم در اینباره صحبت خواهم کرد و مورد فوق را گزارش خواهم داد تا بعد از بررسی در صورت چنین موضوعی مشکل را برطرف کنند. از همکاری شما سپاسگذاریم.(البته اگر مشکل از جوملای مامبولرن باشه! من که قالب مربوطه را نصب کردم و مشکلی نبود)

به هر شکل شما میتوانید این موضوع را با سایت joomlart.com مطرح کنید تا آنها به شما توصیه های لازم را ارسال نمایند. طبق قوانین انجمن نمیتوانیم توضیحات بیشتری در اینباره به شما بدهیم.

قالب شما یک قالب تجاری است و با قوانین انجمن مغایرت دارد

تاپیک قفل شد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست