PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی قالب برای سایت خبری

poopey
11-20-2006, 03:37 PM
سلام دوستان من
من تازه با این برنامه آشنا شدم باید بگم محشره دستتون درد نکنه

من میخواستم یک سایت مثل این <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بزنم
ولی مشکلی داشتم
من این را بررسی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و آموزش طراحی را که در همین سایت بود را خوندم
ولی به یک مشکلی رسیدم
همونطور که میبینید این سایت از چند بخش تشکیل شده
و من نمیدونم آیا این سایت از ماژول یا کامپوننت خاصی استفاده میکنه یا خیر

مثلا بخش گزارش
بخش یادداشت
بخش گفتگو
تازه ترین اخبار

و همچنین بخش وسط سایت را چگونه باید ایجاد کنم ؟

من در طراحی آن مشکل خاصی ندارم فقط نمیدونم چه جوری اینجا چه جوری یک جا عنوان خبر را لود میکنن و یکجا عنوان بعلاوه خلاصه

ممنون میشم هرچی به ذهنتون میرسه که من تازه کار را راهنمایی کنه بگید

مرسی منتظر راهنمایی عالیتون هستم

sorry4uboth
11-20-2006, 03:58 PM
سلام

ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.

شما اگر قسمت های آموزش که روی سایت هست رو کلا مطالعه کنید به راحتی درک کاملی از موضوع پیدا میکنید

poopey
11-20-2006, 06:18 PM
محمد عزیز
من آموزش را خوندم حتی از یکی 2 تا سایت انگلیسی هم این آموزش را کار کردم و الان براحتی قالب را طراحی میکنم

ولی به نظرم این سایت از ماژول خاصی استفاده میکنه

به نظرت از چه طریقی به این سایت نزدیک کنم طراحیم را؟

radmehr
11-20-2006, 06:26 PM
شما که خودت جواب خودت رو دادی!

من این را بررسی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و آموزش طراحی را که در همین سایت بود را خوندم

سایت پیچیده ای نیست
فقط موقعیت ماژول زیاد داره
میتونی از ماژول آخرین مطالب استفاده کنی و ازش در چند جای سایت کپی کنی و بگی هر کدوم مطالب چه بخشی رو نمایش بدن!

sorry4uboth
11-20-2006, 06:28 PM
خوب من تا جایی که دیدم از هیچ ماژول خاصی استفاده نمیکنه
اگه لینکی رو که دادی ببینی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

متوجه میشی که مقعیتهای زیادی توی قالبش طراحی کرده و با یک مدیریت ساده مطالب رو دسته بندی کرده

که البته 10000 درجه میتونست بهتر باشه!!!

firoozmandan
11-21-2006, 03:57 AM
سلام

در اين سايت از چند ماژول اختصاصي استفاده ميشه . همچنين بخش اخبار اون مقداري تغيير كرده .
براي اينكه شما بتونيد سايتي دقيقا شبيه اين سايت داشته باشيد بايد ماژولي شبيه اين سايت بنويسيد و در كامپوننت كانتنت تغييراتي اعمال كنيد .
اگر تمايل داشته باشيد تيم مامبولرن هم ميتونه اين تغييرات رو براي شما اعمال كنه و ...
در صورت نياز ميتونيد با ايميل info [at] mambolearn [dot] com تماس بگيريد

يا علي