PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد صفحات قالب سایت در جوملا

gamesdot
10-06-2010, 05:27 AM
من یه سوال دیگه دارم شاید تکراری باشه
من میخوام یه سایت بازی بزنم مثلا میخوام هر صفحه قالب جداگانه ای داشته باشه و ماژول ها هم برای هر صفحه متغیر باشه
باید چکار کنم...

reka
10-06-2010, 07:59 AM
سلام

شما به فاصله ی 2 ساعت اقدام به ارسال سه پست برای بالا آوردن تاپیک کرده اید.
لطفا قوانین انجمن رو بدقت مطالعه و رعایت کنید، در غیر اینصورت از ارائه ی پشتیبانی به شما معذوریم:

12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال‌های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

34) انجمن‌های مامبولرن برای پاسخگویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت می‌کند، اما در صورت عدم پاسخ‌دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمن‌ها و مدیران سایت نخواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------------

پستهای اضافی حذف شدند.

مدیریت > افزونه ها > مدیریت قالب ها > روی نام قالب کلیک کنید > تخصیص منو

مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > روی نام ماژول کلیک کنید > تخصیص منو

یا علی

gamesdot
10-06-2010, 08:00 AM
سلام

شما به فاصله ی 2 ساعت اقدام به ارسال سه پست برای بالا آوردن تاپیک کرده اید.
لطفا قوانین انجمن رو بدقت مطالعه و رعایت کنید، در غیر اینصورت از ارائه ی پشتیبانی به شما معذوریم:

12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال‌های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

34) انجمن‌های مامبولرن برای پاسخگویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت می‌کند، اما در صورت عدم پاسخ‌دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمن‌ها و مدیران سایت نخواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------------

پستهای اضافی حذف شدند.

مدیریت > افزونه ها > مدیریت قالب ها > روی نام قالب کلیک کنید > تخصیص منو

مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > روی نام ماژول کلیک کنید > تخصیص منو

یا علی

ممنون که پاسخ دادید
ببخشید :-[