PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخفی گردن اسم جوملا(طبق عکس)

armin121
10-06-2010, 04:25 PM
دوستان متاسفانه بدلیل تجربه بدی که داشتم سئوالی برام مطرح شده. اول بذارید تجربه بد رو بگم: موضوع از این قرار بود که یک بنده خدایی سفارش طراحی وبسایت داد. و چون آشنا بود من قیمت پایینی بهش دادم. حدود (150000 تومان) با هاست و دامین و پشتبانی سایت و آپلود و آپدیت مطالبش.
موقع تصفیه حساب دیدم بهانه آورد که آره تو سایت رو با جوملا ساختی و از این حرفا که جوملا کاری نداره من هم می سازم و بیشتر از 50000 هزار تومن بهت نمیدم!!!!!!!!!. من فهمیدم که این حرف خودش نیست و کسی بهش خط میده. خلاصه از اون به بعد تصمیم گرفتم که اثری از جوملا تو قالب سایت و مدیریت باقی نذارم. واسه همین عکسی میذارم که توش مشخص کردم می خوام چه چیزهایی نشون داده نشه.(اون مواردی که می خوام نشون داده نشه رو با دایره های قرمز مشخص کردم) البته نمی دونم ایا اینکار با قوانین منافات داره یا نه اگر داره که پیشاپیش معذرت می خوام.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mr_map
10-06-2010, 05:33 PM
با سلام

بهتره این کار را نکنید چون بعد از هر بار آپدیت ممکنه مجبور بشین این عملیات را انجام بدین.

در ضمن عکسی مشاهده نشد.

پیروز و موفق باشید.

torghoundy
10-06-2010, 06:15 PM
سلام
از یک قالب مدیریت جدید استفاده کنید و کمی هم باید در کد ها دست ببرید.
که طبق گفته دوستمون با بروز رسانی شاید دوباره به حالت اول برگرده.

سعید
10-06-2010, 08:57 PM
موقع تصفیه حساب دیدم بهانه آورد که آره تو سایت رو با جوملا ساختی و از این حرفا که جوملا کاری نداره من هم می سازم و بیشتر از 50000 هزار تومن بهت نمیدم! خلاصه از اون به بعد تصمیم گرفتم که اثری از جوملا تو قالب سایت و مدیریت باقی نذارم.

سلام.

راه حل مسئله خط کشیدن روی صورت مسئله نیست!

می تونید قبل از انجام کار قرارداد ببندید یا مبلغی رو به عنوان پیش پرداخت یا بیعانه دریافت کنید تا مشتری شما نتونه در پرداخت کوتاهی کنه.

در ضمن می تونید مشتری تون رو توجیه کنید. مشتری شما برای اصل سیستم جوملا هزینه ای پرداخت نمی کنه!

مشتری شما مطابق کاری که تحویل می گیره، باید هزینه پرداخت کنه. بنابراین صرف سختی کشیدن شما، تأثیری در کیفیت کاری که مشتری تحویل می گیره نخواهد داشت.

می تونید توضیح بدید که هزینه انجام کار با این شرایط همین قدر هست و درغیراینصورت هزینه هم بالاتر خواهد رفت.

ضمنا این رو هم فراموش نکنید که تشخیص جوملا کار سختی نیست و با برداشتن اسم جوملا نمیشه مانع تشخیص سیستم شد.

اگر شخص مطلعی به مشتری شما جهت بده، درصورتی که متوجه این موضوع بشه، خود این کار دردسر جدیدی برای شما ایجاد خواهد کرد!

یا علی

محمد محسنی
10-07-2010, 08:54 AM
سلام
طبق گفته سعید عزیز
و تجربه های موجود
بهتره همون ابتدا بگید که از سیستم جوملا استفاده میکنید و این سیستم رایگان می باشد و مبلقی را هم به عنوان پیش پرداخت بگیرید.
در ضمن این را هم بگویید که شما هزینه ها را برای طراحی قالب و سازگاری و نصب و آماده سازی الحاقات میگیرید.

در صورتی هم کسی اومد گفت این سیستم جوملاست شما جوابی برای پاسخ دارید

یا علی