PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به هم ریخته بودن قالب JA Rutile

hemmet
10-07-2010, 06:53 AM
سلام . من قالب JA Rutile رو از

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود و روی جوملا نصب کردم.متاسفانه قالب به هم ریختست و مانند دموی گذاشته شده تو سایت نیست .چکار کنم درست بشه؟همچنین مرورگر ie اصلا قالبی که نصب کردم رو نمایش نمیده با ie دمو رو میبینم ولی قالب نصب شده رو جوملا رو نه البته firefox نشونش میده.

قالب :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

:&#039;( :&#039;( :&#039;(

**
هایپرلینک اصلاح شد.

محمد محسنی
10-07-2010, 07:41 AM
دوست عزیز سلام

به انجمن مامبولرن خوش آمدید
لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه بفرمایید

**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

قالب شما یک قالب تجاری می باشد.

یا علی

hemmet
10-07-2010, 07:51 AM
با تشکر از راهنمایی شما
ولی این قالب بصورت رایگان در سایت مذکور منتشر شده
منظورتون اینه که از همون سایت منبع پیگیری کنم؟
پس قالبهای رایگان نام برده شده در انجمن هم مصداق همین قانون هستند؟

سعید
10-07-2010, 08:53 AM
سلام.

قالب موردنظر شما یک قالب تجاری هست و بصورت تجاری از سوی تولید کننده اصلی (Joomlart.com) منتشر میشه.

انتشار رایگان یک محصول تجاری از سوی سایر سایت ها، دلیلی بر رایگان بودن محصول نیست.

پس قالبهای رایگان نام برده شده در انجمن هم مصداق همین قانون هستند؟

خیر در مورد قالبهای رایگان مشکلی نیست.

یا علی