PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فارسی کردن قالب جوملا

gamesdot
10-09-2010, 03:37 AM
سلام
ببخشید می خواستم بدونم شما میتوانید این قالب رو برای من فارسی کنید؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اسمش sportopolis هست
ممنون میشم پاسخ بدید ;)

torghoundy
10-09-2010, 06:09 AM
سلام
متاسفانه اين قالب تجاريست و اعضاي انجمن طبق قوانين نمي تونند اين كار رو بكنند.
مگر اينكه به صورت خصوصي و با پرداخت حق الزحمه اين كار رو براي شما كسي انجام بده.

gamesdot
10-09-2010, 06:31 AM
سلام
متاسفانه اين قالب تجاريست و اعضاي انجمن طبق قوانين نمي تونند اين كار رو بكنند.
مگر اينكه به صورت خصوصي و با پرداخت حق الزحمه اين كار رو براي شما كسي انجام بده.

قالب های غیر تجاری چی؟
میتونید فارسی کنید؟

torghoundy
10-09-2010, 06:41 AM
سلام
قالب هاي غير تجاري رو ميتونيد لينك دانلود بذاريد تا دوستاني كه وقنش رو دارن براتون فارسي كنند.

gamesdot
10-09-2010, 06:54 AM
سلام
قالب هاي غير تجاري رو ميتونيد لينك دانلود بذاريد تا دوستاني كه وقنش رو دارن براتون فارسي كنند.

ببخشید سوالی دارم
فرق کلی بین قالب تجاری و غیره چی هست؟

torghoundy
10-09-2010, 07:00 AM
امكانات تجاري به فروش ميرسد و پشتيباني آنها هم به عهده فروشنده يا توليد كننده آنهاست. و طبق قوانين مامبولرن و ديگر تيم ها از آنها در تيم هاي رسمي پشتيباني از جوملا فارسي پشتيباني نمي شود.
اما امكانات غيرتجاري به صورت رايگان منتشر ميشوند و پرسيدن سوالات و گرفتن پشتيباني از آنها در مامبولرن مشكلي ندارد.

gamesdot
10-09-2010, 07:05 AM
امكانات تجاري به فروش ميرسد و پشتيباني آنها هم به عهده فروشنده يا توليد كننده آنهاست. و طبق قوانين مامبولرن و ديگر تيم ها از آنها در تيم هاي رسمي پشتيباني از جوملا فارسي پشتيباني نمي شود.
اما امكانات غيرتجاري به صورت رايگان منتشر ميشوند و پرسيدن سوالات و گرفتن پشتيباني از آنها در مامبولرن مشكلي ندارد.

امکانات تجاری مثل ماژول های اسلایدر و خبر و... هست یا چیزای دیگه؟
بعد منظور شما کلا قالب های رایگان هست که میتونید فارسی کنید؟

torghoundy
10-09-2010, 07:13 AM
سلام
ماژول، كامپوننت، قالب، پلاگين و ...
همه اين ها ميتونه تجاري باشه و همچنين ميتونه رايگان باشه.
بعضي از امكانات مانند همين قالبي كه شما معرفي كرديد در بدل پرداخت پول ارائه ميشه و بعضي امكانات ديگر هم مانند كامپوننت فروشگاه ساز ويرچومارت كه خيلي هم گسترده است رايگان ارئه ميشه. اين بستگي به توليد كننده داره كه رايگان منتشر ميكنه يا غير رايگان.
قالب هاي نجاري هم امكان فارسي شدن داره اما طبق قوانين انجمن اينجا ممكن نيست.

gamesdot
10-09-2010, 07:37 AM
سلام
ماژول، كامپوننت، قالب، پلاگين و ...
همه اين ها ميتونه تجاري باشه و همچنين ميتونه رايگان باشه.
بعضي از امكانات مانند همين قالبي كه شما معرفي كرديد در بدل پرداخت پول ارائه ميشه و بعضي امكانات ديگر هم مانند كامپوننت فروشگاه ساز ويرچومارت كه خيلي هم گسترده است رايگان ارئه ميشه. اين بستگي به توليد كننده داره كه رايگان منتشر ميكنه يا غير رايگان.
قالب هاي نجاري هم امكان فارسي شدن داره اما طبق قوانين انجمن اينجا ممكن نيست.

سلام
من به تاپیکی که راجع به فارسی کردن قالب سایتتون بود رفتم
دیدم که قالبتون رو فارسی کردید و مشکلتون حل شده
راه حلی بدید تا منم مشکلم حل شه دوست عزیز

سعید
10-09-2010, 07:42 AM

سلام.

لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

متأسفانه در این انجمن در رابطه با اکستنشنهایی که بصورت تجاری و غیر رایگان از طرف تولیدکننده منتشر میشه، کمکی از ما ساخته نیست.

درصورتی که تمایل دارید این قالب رو بصورت قانونی تهیه و خریداری کنید، تیم مامبولرن در انجام اینکار به شما کمک خواهد کرد.

یا علی

torghoundy
10-09-2010, 07:44 AM
سلام
كدوم تاپيك؟لينكش رو براي من خصوصي بفرستيد.
قالب سايت من دوزبانه هست و نيازي به راست چين كردن نداشت.

gamesdot
10-09-2010, 07:50 AM

سلام.

لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

متأسفانه در این انجمن در رابطه با اکستنشنهایی که بصورت تجاری و غیر رایگان از طرف تولیدکننده منتشر میشه، کمکی از ما ساخته نیست.

درصورتی که تمایل دارید این قالب رو بصورت قانونی تهیه و خریداری کنید، تیم مامبولرن در انجام اینکار به شما کمک خواهد کرد.

یا علی

آقای سعید بنده میدونم قوانین رو البته تا چند دقیقه پیش این بحث رو گفتن دوستان
ما هم گفتیم چشم
منظورم این بود ایشون چکار کردند که قالبشون درست شد و به من بگن من که نمیگم برام فارسیش کنید
آره اولش گفتم ولی فهمیدم که بر خلاف قوانینه شما هم بهتره پستای قبلی رو بخونی که اون دوستتون
دقیقا همین تذکر را دادند

مهدی.
10-11-2010, 02:57 PM
سلام

دوست عزیز که اشاره دارید قوانین را به خوبی مطالعه و رعایت میکنید !

توجه کنید موضوع این تاپیک چیز دیگری هست و شما در حال پرسش های غیر مرتبط با تاپیک هستید ! به همین خاطر تاپیک قفل و در صورت تکرار با شما برخورد جدیتری خواهد شد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست