ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی به قسمت مدیریت سایت جوملا

zahedi
10-09-2010, 11:49 AM
با سلام
من پس از نصب جوملا و قرار دادن آن در سایت پس از چند ماه به علت فراموشی و کار نکردن نمی توانم وارد قسمت مدیریت سایت شوم اما به قسمت مدیریت کنترل پنل دسترسی دارم آیا می شود از آنجا آی دی و پسورد ورود به مدیریت جوملا را بازیابی نمود؟
مثلا:

dostaneghadim.ir/????????
چطور می توان قسمت علامت سئوال و همینطور آی دی و پسورد ورود به قسمت مدیریت جوملا را پیدا نمود؟
با تشکر :-[

mersad
10-09-2010, 12:13 PM
سلام
قبل از ایجاد تاپیک جوستجو کنید !
آموزش تغییر پسورد admin از طریق دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)

شاد و سلامت در پناه ایزد

zahedi
10-09-2010, 12:37 PM
با سلام این راهنمایی که شما فرمودید مربوط به دیتابیس می باشد. همینطور که عرض کردم جهت ورود به قسمت مدیریت سایت ما معمولاً دامنه را به اضافه کلمه ای که معمولاً Amin یا Administrator یا هرچیز دیگر است وارد قسمت مدیریت جوملا می شویم که آنجا ای دی پسورد می دهیم و وارد قسمت کنترل پنل قسمت مدیریت و محتوای سایت می شویم مشکل من همان ابتدای آن است که آیا این کلمه را می شود در وب سرور یا فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> پیدا نمود یا خیر .
با تشکر

mersad
10-09-2010, 01:16 PM
دوست عزیز
این اموزش دقیقاً پسورد صفحه مدیریت سایت شما رو عوض میکنه
بعد از انجام این کار : user:admin pas :123
دقت کنید !

شاد و سلامت در پناه ایزد

reka
10-09-2010, 01:50 PM
سلام

آدرس مدیریت برای جوملا: