توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه ای برای دادن مجوز دانلود یک قالب خاص
armin121
10-10-2010, 02:50 PM
دوستان سلام
من می خوام برای سایت خودم یک بخش دانلود اضافه کنم. کار این بخش به این صورت خواهد بود که افرادی که عضو سایت میشن و بابت یک محصول (مثلا قالب) پول پرداخت میکنند. شماره قبض واریزی یا رهگیری رو با یک فرم از تو سایت ارسال می کنند. بعدش من بهشون مجوز دسترسی برای دانلود اون قالب مورد نظر رو میدم. شاید لازم باشه که تاکید کنم من می خوام مجوز دسترسی برای دانلود یک قالب خاص رو به اون یوزر مورد نظر خواهم داد. با این تفاسیر من باید از چه افزونه ای استفاده کنم؟ در واقع همین کار رو سایت خلیلان انجام داده khalilan.com آیا کسی می دونه که با چه افزونه یا افزونه هایی اینکار رو کرده؟
torghoundy
10-10-2010, 05:13 PM
سلام
remository و docman و همچنین jdownloads می تونه به شما کمک کنه.
armin121
10-11-2010, 06:50 AM
سلام
remository و docman و همچنین jdownloads می تونه به شما کمک کنه.
در مورد این افزونه ها بیشتر توضیح بدید لطفا و اینکه آیا فارسی شدن؟ در صورت رایگان بودن لطفا لینک دانلودشو بزارید
torghoundy
10-11-2010, 11:14 AM
سلام
remository (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
docman تجاري هست و براي jdownloads هم خودتون جستجو كنيد پيدا مي كنيد.
armin121
10-11-2010, 03:08 PM
دوستان من بدجوری گیر افتادم. سئوالم رو ساده تر مطرح میکنم:
من کامپوننتی می خوام که بتونم توسط اون به هر یوزری که من انتخاب میکنم مجوز دانلود یک قالب رو بدم و در ضمن بتونم براش تعریف کنم که اون یوزر فقط میتونه به مدت یک ماه از تاریخی من اعلام می کنم مجوز دانلود داشته باشه و بعد از گذشتن اون یک ماه دیگه اجازه دانلود بهش نده.
چه کامپوننتی رو پیشنهاد می کنید؟ خواهش میکنم پاسخ بدین
torghoundy
10-11-2010, 06:39 PM
شما هر سه تای این کامپوننت ها رو امتحان کنید شاید یه همچین امکانی داشته باشند.
docman هم بگردید زیاد پیدا میشه. اما اینجا باید قوانین رو رعایت کرد.
اگر به نتیجه ای نرسیدید همینجا بگید تا دوستان با تجربه تر از من کمکتون کنن. من تا همین حد عقلم رسید.
علیرضا
10-11-2010, 11:33 PM
سلام
برای کار شما تخصصا کامپوننت های تجاری ای در jed وجود داره.
کمی در این باره در jed جستجو کنید.
یا علـــــــی
armin121
10-12-2010, 02:00 PM
شما هر سه تای این کامپوننت ها رو امتحان کنید شاید یه همچین امکانی داشته باشند.
docman هم بگردید زیاد پیدا میشه. اما اینجا باید قوانین رو رعایت کرد.
اگر به نتیجه ای نرسیدید همینجا بگید تا دوستان با تجربه تر از من کمکتون کنن. من تا همین حد عقلم رسید.
شما بزرگوارید ممنونم هر سه تا رو نصب کردم و نتونستم اون چیزی که می خوام رو ببینم شاید من اشتباه می کنم
armin121
10-12-2010, 02:01 PM
سلام
برای کار شما تخصصا کامپوننت های تجاری ای در jed وجود داره.
کمی در این باره در jed جستجو کنید.
یا علـــــــی
میشه آدرس سایت jed رو بدین؟!
torghoundy
10-12-2010, 05:04 PM
میشه آدرس سایت jed رو بدین؟!
سلام
JED (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.