PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در نمایش pdf صفحه

mazimaraghi
10-11-2010, 11:33 AM
سلام
من وقتی میخوام صفحه ای از سایت را به صورت pdf ببینم ( وقتی روی ایکون کلیک میکنم ) این ارور را میده . میشه خواهش کنم برای رفعش کمکم کنید؟؟؟
error: Warning: include(/home/behro/public_html/language/pdf_fonts/dejavusans.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/behro/public_html/libraries/tcpdf/tcpdf.php on line 2214

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/behro/public_html/language/pdf_fonts/dejavusans.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/behro/public_html/libraries/tcpdf/tcpdf.php on line 2214
TCPDF error: Could not include font definition file
ممنون

mazimaraghi
10-12-2010, 09:39 AM
اساتید کمک لطفا"

نوید
10-12-2010, 10:04 AM
سلام
کنترل کنید که فایل home/behro/public_html/language/pdf_fonts/dejavusans.php وجود دارد یا خیر
موفق باشید

mazimaraghi
10-16-2010, 12:07 PM
چک کردم اون فایل نبود . من هم از یک جوملای 1و15و20 کل فولدر Fontرا جایگزین کردم . الان مشکل اینجاست که دیگه هیچ اروری هم نمیده . نمایش هم نمیده :)

masoud_italy
12-07-2010, 01:43 PM
salam.masoudam.emaileto bede.soal joomlayee daram

mersad
12-07-2010, 02:06 PM
سلام
دوست عزیز قوانین رو مطالعه کنید و احترام بگذارید
3) از تایپ به صورت Pingilish خودداری کنید. دوستانی که صفحه کلید فارسی در اختیار ندارند می‌توانند از این ابزار استفاده نمایند: parseek.com/Keyboard

شاد و سلامت در پناه ایزد