توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننتی برای ایجاد محدودیت نشان دادن لینک دانلود
mehran4482
10-11-2010, 12:02 PM
سلام
میخواستم بدونم آیا کامپوننتی هست که لینکهایی که برای دانلود تو سایت میذارم رو فقط به اعضا نشون بده و اگه کسی عضو نبود بهش پیغام بده که برای مشاهده باید عضو شه؟ممنون
مدیرای سایت کجان؟
به کمکتون احتیاج دارم...کسی نیست جواب بده؟ :(
** دو پست یکی شد.
YuGiOh
10-11-2010, 12:28 PM
اگه اشتباه نکنم منظورتون این هست که کامپونت فقط لینک رو به اعضا نشون بده اگه بله هست چنین چیزی هست ، معمولا بیشتر کامپونت های دانلود چنین امکانی رو دارن
برای دانلود هم کامپونت های زیادی وجود داره که از نسخه های غیر تجاری اون میشه از jdownload ، Remository و ... نام برد که با توجه به غیر تجاری بودن اون ها و امکاناتی رو که در اختیار کاربران می گذارند کامپونت های خوبی هستن اگه هم می خواین کامپونت تجاری رو استفاده کنید میشه Docman رو معرفی کرد که برنامه خوبی هست و باید اونو خریداری کنید .
برای اطلاعات بیشتر و استفاده از این کامپونت های دانلود می تونید به لینک زیر مراجعه کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پ.ن : دوست عزیز اگه یه مقدار صبر کنید مدیران و باقی دوستان به شما جواب میدن
موفق باشید
torghoundy
10-11-2010, 01:16 PM
مدیرای سایت کجان؟
به کمکتون احتیاج دارم...کسی نیست جواب بده؟ :(
دوست عزيز به قوانين توجه كنيد و صبر داشته باشيد، بين دو ارسال شما فقط 4 دقيقه فاصله هست.
اگر فقط مي خواهيد لينك رو مختص اعضا كنيد نيازي به نصب كامپوننت نيست و پلاگين هايي براي اين كار هست.
از پلاگين cdaccess text و inline acl مي تونيد استفاده كنيد.
mehran4482
10-11-2010, 07:43 PM
سلام دوستان خوبم :)
واقعا از پشتیبانی شما ممنونم..بابت عجله کردنم هم ببخشید..ضروری بود :-[
از کمکتون ممنونم..خسته نباشید همتون O0
علیرضا
10-11-2010, 11:31 PM
سلام
می تونید از jdownload استفاده کنید. این کامپوننت یه پلاگینی داره که می تونه از سایتش دانلود کنید که به وسیله اون می تونید به شکل زیبایی فایل هایی که در بخش فایل سنتر دارید در داخل محتوا نیز بگنجانید که البته شرایطی که شما گفتید هم بر روش حاکمه.
یا علـــی
سلام.
مخفی کردن قسمتی از مطالب از دید کاربران عضو یا مهمان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
mehran4482
02-03-2011, 08:29 AM
سلام.
کامپوننت ninjaAccess را از کجا دانلود کنم؟رایگان هست؟
سلام.
اگه به همون مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) توجه می کردید توضیح داده شده:
- 30 دلار هزینه جهت دانلود آن
درصورتی که تمایل به خرید این پلاگین دارید، تیم مامبولرن در این کار به شما کمک خواهد کرد. تماس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
sahama
02-03-2011, 07:26 PM
من پیشنهاد همیشگی خودم رو برای دانلود می کنم
از اتچمنت استفاده کنید خیلی راحته من خودم کاملا راضی هستم
h ttp://kilil.ir/joomla-extension/901-extensions/83-attachment.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.