chalangaran
10-12-2010, 01:13 PM
سلام دوستان عزیز
چند روزی میشه که دارم با جوملا سرو کله میزنم ولی مشکلاتم حل نمیشه ، دیگه ازش دارم زده میشم.
خواهش میکنم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
سوال اولم این هست:
قالب جا سولفور رو نصب کردم، اما هر کاری میکنم نمیتونم منو هام رو مثل منوی مامبولرن (آبشاری) کنم.
سوال دوم: هر کاری میکنم نمیتونم تصویری که خودم دوست دارم رو در هیدر قرار بدم (داخل سایت جایی که نوشته باکس نت. ای ار)
سوال سوم:چند تا پست داشتم که هیچکدومو نمایش نمیده و وقتی وارد قسمت "میزبانی وب" میشم مینویسه دسترسی به این منبع ممکن نیست.
سوال چهارم:
هر کاری کردم نتونستم اسلاید شو رو فعال کنم.
اصلا نمیدونم کجا باید لینک آدرس عکس هایی ک قراره اسلاید شو باشه رو بدم یا آپلود کنم.
سوال پنجم:مامبولرن از چه cms استفاده کرده؟
آیا واقعا وبسایت مامبولرن cms هست؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.
چند روزی میشه که دارم با جوملا سرو کله میزنم ولی مشکلاتم حل نمیشه ، دیگه ازش دارم زده میشم.
خواهش میکنم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
سوال اولم این هست:
قالب جا سولفور رو نصب کردم، اما هر کاری میکنم نمیتونم منو هام رو مثل منوی مامبولرن (آبشاری) کنم.
سوال دوم: هر کاری میکنم نمیتونم تصویری که خودم دوست دارم رو در هیدر قرار بدم (داخل سایت جایی که نوشته باکس نت. ای ار)
سوال سوم:چند تا پست داشتم که هیچکدومو نمایش نمیده و وقتی وارد قسمت "میزبانی وب" میشم مینویسه دسترسی به این منبع ممکن نیست.
سوال چهارم:
هر کاری کردم نتونستم اسلاید شو رو فعال کنم.
اصلا نمیدونم کجا باید لینک آدرس عکس هایی ک قراره اسلاید شو باشه رو بدم یا آپلود کنم.
سوال پنجم:مامبولرن از چه cms استفاده کرده؟
آیا واقعا وبسایت مامبولرن cms هست؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.