PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (تغییر هیدر و ...) چندین مشکل اعصاب خورد کن برای من تازه و

chalangaran
10-12-2010, 01:13 PM
سلام دوستان عزیز
چند روزی میشه که دارم با جوملا سرو کله میزنم ولی مشکلاتم حل نمیشه ، دیگه ازش دارم زده میشم.
خواهش میکنم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
سوال اولم این هست:
قالب جا سولفور رو نصب کردم، اما هر کاری میکنم نمیتونم منو هام رو مثل منوی مامبولرن (آبشاری) کنم.

سوال دوم: هر کاری میکنم نمیتونم تصویری که خودم دوست دارم رو در هیدر قرار بدم (داخل سایت جایی که نوشته باکس نت. ای ار)

سوال سوم:چند تا پست داشتم که هیچکدومو نمایش نمیده و وقتی وارد قسمت "میزبانی وب" میشم مینویسه دسترسی به این منبع ممکن نیست.

سوال چهارم:
هر کاری کردم نتونستم اسلاید شو رو فعال کنم.
اصلا نمیدونم کجا باید لینک آدرس عکس هایی ک قراره اسلاید شو باشه رو بدم یا آپلود کنم.

سوال پنجم:مامبولرن از چه cms استفاده کرده؟
آیا واقعا وبسایت مامبولرن cms هست؟

واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.

نوید
10-13-2010, 04:19 AM
سلام دوست عزیز
طبق چیزی که من از سوالات شما فهمیدم شما آشنایی زیادی با جوملا ندارید و در همان ابتدا از بسته quickstart یک قالب استفاده کرده اید و به مشکل برخورده اید. در مورد بسته های quickstart نیاز به تجربه متوسطی است.
موفق باشید

chalangaran
10-13-2010, 09:31 AM
ممنون از توجه شما.
اما خیر من قالب رو نصب کردم.
در همون قسمت نصف / حذف

firoozmandan
10-16-2010, 06:22 AM
دوست عزیز
قالبی که شما نصب کردید رایگان نیست. و طبق قوانین مامبولرن امکان پشتیبانی از اون در سایت موجود نیست.

در صورتی که این قالب رو خریداری کرده اید به سایت جوملارت مراجعه کنید.

یا علی