PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در ایندکس سایت

fara
11-21-2006, 11:57 AM
با سلام من مامبو را تازه نصب کرده ام اما در ابتدای سایت من این خطاها ظاهر میشه علت از کجاست ؟
Notice: Undefined variable: return in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 142

Notice: Undefined variable: return in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47

firoozmandan
11-21-2006, 12:46 PM
سلام

شما مامبو رو به صورت دستي آپلود كرديد درسته ؟ يعني فايل فشرده رو روي سرور extract نكردين بلكه اون رو روي سيستم extract كردين و به سرور منتقل كردين ؟

يا علي

fara
11-21-2006, 12:51 PM
بله فایلهارو با cute ftp برنامه آپلود کردم آیا راهی برای رفع مشکل هست یا باید فقط extract کنم

firoozmandan
11-21-2006, 12:56 PM
در هدر فايلي كه آپلود كردين كد اضافي توليد شده .

علت ارور اينه

براي حل مشكل فايل includes/core.classes.php و index.php رو با يك اديتور باز كنيد و چك كنيد قبل از

&lt;?php

كدي نباشه . هر كدي بود حذف كنيد

fara
11-22-2006, 08:14 AM
جناب آقای فیروزمندان خسته نباشید
من هردو فایل را ادیت کردم اما کدی قبل از PHP?&gt; نبود حالا چیکار کنم

firoozmandan
11-22-2006, 10:01 AM
يوزر و پسورد مامبو و cpanel رو به صورت خصوصي ارسال كنيد تا بررسي كنم

يا علي

delfanatash
11-27-2006, 03:22 AM
درود
پیغام سایت ما هم اینه :
Warning: main(/home/delfa370/public_html/includes/core.classes.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/delfa370/public_html/index.php on line 65

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required &#039;/home/delfa370/public_html/includes/core.classes.php&#039; (include_path=&#039;.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039;) in /home/delfa370/public_html/index.php on line 65

از ایندکسه ؟؟؟؟

firoozmandan
11-27-2006, 04:23 AM
سلام

جناب دلفاني فكر نميكنيد مورد شما با موردي كه دوستمون مطرح كرده بودند تفاوت داره ؟ و احتياج به باز كردن يك تاپيك جداگونه داره ؟
اما مشكل شما هم آپلود نشدن صحيح فايلهاي مامبوست .

يا علي

delfanatash
11-27-2006, 06:31 AM
درود جناب فيروزمندان بزرگوار
با سپاس از حسن توجه تون چون هميشه اول جستجو ميكنم بعد تايپيك مي زنم و پيغام هم وجه مشتركي داشت اينجا زدم چشم با يك تايپيك جديد مطرح مي كنم