توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود نشدن ادیتور
donbal
10-17-2010, 09:40 PM
سلام
ادیتور اصلا لود نمی شه مشکل از چیه ؟
اینم عکسش <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دسترسی درسته (رو 777 هم گذاشتم کار نکرد)
چندتا ادیتور گذاشتم رو هیچ کدوم کار نکرد
پوشه ادیتور رو دوباره کپی کردم درست نشد
حالا هرکی میتونه راهنمایی کنه
سلام
آخرین کاری که قبل از این اتفاق کردید چه بوده؟
آیا پلاگین خاصی در مدیریت نصب نمودید؟
آیا از کامل بودن فایلهای جوملا اطمینان دارید؟
یا علی
donbal
10-20-2010, 03:53 PM
نه هیچ کاری نکردم
ولی این یکی از بسته های آماده جوملارت هست که تو همه جا اینجوریه
اگه راه دیگه ای به فکرتون می رسه ممنون میشم
سلام.
کلیه فایلهای آخرین نسخه جوملا رو مطابق روشی که در این آموزش توضیح داده شده جایگزین فایلهای موجود کنید:
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا فارسی تیم مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
donbal
10-20-2010, 08:29 PM
باز درست نشد
راه دیگه ای نیست یعنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
firoozmandan
10-22-2010, 04:31 PM
اگر با این روش مشکلتون حل نشده، در یکی از فولدرها جوملای جدیدی نصب کنید ببینید باز هم مشکلی هست یا خیر ؟
saeed45
01-30-2011, 02:28 AM
سلام:
در سایت بنده چند روزیست بخشهای ادیتور و کاستم ماژول از کار افتاده یعنی هیچ ویرایش یا ارسال مطلبی برایم امکان ندارد در ضمن هر کاری میکنم نمیتوانم از داخل آدمین پشتیبان تهیه کنم بیغام عدم شناخت دایرکتوری میدهد .
نکته مهم اینه که چندی پیش هکر ی یک فایل مشکوک داخل پوشه دومین آدمین قرار داده بود که با کمک سرور حذف شد .
حال میخواستم ببینم چطور میشود مشکل ادیتور ها و ذخیره و بکارگیری در بخش های ارسال مطلب و کاستوم ماژل را حل کنم. یک مسخه 1/5.22 را هم در فایل قرار دادم ولی فعلا باز نکردم .
باتشکز یاحق
سلام.
کلیه فایلهای آخرین نسخه جوملا رو مطابق روشی که در این آموزش توضیح داده شده جایگزین فایلهای موجود کنید:
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا فارسی تیم مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اگر با این روش مشکلتون حل نشده، در یکی از فولدرها جوملای جدیدی نصب کنید ببینید باز هم مشکلی هست یا خیر ؟
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.