PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2 سوال مهم

phantom7
11-22-2006, 11:33 AM
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی :

سوال اول من اینه که : تقریبا اکثر قالبهایی رو که نصب می کنم بالای صحفه 1 خط اررو میده مثل این :

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/nedayera/public_html/templates/247shock_blue_452/splitmenu.php on line 193

سوال دوم هم اینه که : برای اینکه از یک قالب فارسی نشده استفاده کنیم چه تغییراتی نیاز هست که توی اون بدیم ؟

با تشکر و سپاس فراوان

radmehr
11-22-2006, 11:44 AM
1- تقریبا اکثر قالب هایی که برای منوی بالاشون از یک فایل جانبی java استفاده میکنن این مشکل رو با مامبو فارسی دارن
چون اونها میخوان منو رو نمایش بدن .. مثلا: mainmenu که در مامبو فارسی تبدیل شده به: منوی اصلی
واسه همین هم هست که نمیفهمن که این mainmenu الان چی شده!

توی همین قالبی که شما مثال زدید تو فایل templates/247shock_blue_452/splitmenu.php خط 79 رو نگاه کنید:

$menutype = @$params->menutype ? $params->menutype : 'mainmenu';

!!

شما میتونید یک منو با نام انگلیسی درست کنید و هر چی میخواین اون بالای قالب نمایش داده بشه رو بزارید توی این منو.

2- در این رابطه قبلا تو انجمن بحث شده
روش خاصی نیست که بشه برای همه قالب ها اعمال کرد .. با کار زیاد و تجربه و دانستن html و css میشه.
این آموزشها رو هم اگر مطالعه کنید بیشتر دستتون میاد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

phantom7
11-22-2006, 05:35 PM
شما میتونید یک منو با نام انگلیسی درست کنید و هر چی میخواین اون بالای قالب نمایش داده بشه رو بزارید توی این منو.

چطوری دوست عزیزم؟

radmehr
11-22-2006, 05:47 PM
مدیریت مامبو &gt; منو &gt; مدیریت منوها &gt; جدید !!

parishun
11-24-2006, 08:04 PM
آقای رادمهر !!
سلام .خسته نباشی ..
من این تاپیک رو قبلا مطالعه کرده بودم...ولی چیزی متوجه نشدم..
شما نوشتی :
شما میتونید یک منو با نام انگلیسی درست کنید و هر چی میخواین اون بالای قالب نمایش داده بشه رو بزارید توی این منو..........
........
دوست عزیز ، من آشنایی با html و cms ندارم !..تمام آموزش های شما و تاپیک های راجع به این موضوع رو خوندم ..حالا ممکنه شما به زبون خیلی ساده از اول توضیح
بدید که برای رهایی از شر این eror من باید چی کار کنم...نه فقط برای این قالب ، بلکه برای همه ی این جور قالب ها ..از این قالب رنگ های دیگه و غیر کد شده وجود داره..
شما لطف کن بگو چه جوری درستشون کنم .. ممنون..

radmehr
11-24-2006, 08:22 PM
توضیحی که دادم کاملا واضحه .. ارتباطی هم به دونستن یا ندونستن html و css و ... نداره!
اون مثالی که اون بالا زدم رو ببین!
انتهاش نوشته mainmenu
این قالب میخواد آیتم هایی که قراره توی منوی بالاش نمایش بده رو از manimenu بخونه
در حالیکه در مامبوی فارسی شده mainmenu نداریم .. اسمش به &quot;منوی اصلی&quot; تغییر کرده.
حالا شما یک منوی جدید تحت عنوان mainmenu باید بسازید
و آیتم های منویی که میخواید توی منوی بالای قالب نمایش داده بشن رو توی این mainmenu که ساختید قرار بدید.

parishun
11-24-2006, 09:28 PM
مهندس ..درست شد...دستت درد نکنه ...دیگه ببخشید ما آیکیو مون پایینه !!
خسته نباشی ;)

Siamak
11-24-2006, 09:52 PM
لطفا برای آشنایی بیشتر با مامبو و استفاده از اون این مقاله رو مطالعه کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

poisookh
12-21-2006, 08:59 AM
آقا من توي اون فايل هرچي mainmeno بود حذف كردم و منوي جديد انگليسي رو كا تازه ايجاد كردم گذاشتم
ولي بازم ارور هستش
پس چي كار كنم اي خداااا

sorry4uboth
12-21-2006, 09:05 AM
شما فقط باید خط 79 رو درست میکردید نه اینکه .....

شما اومدی ابر رو درست کنی زدی چشمشم کور کردی که!

دقیقا چیزی رو که جناب رادمهر نوشته اینجا عمل کن!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اضافه نکن خودت چیزی رو

poisookh
12-21-2006, 09:26 AM
داداش من خودم يه منو با نام mainmenu درست كردم
بازم نشد!!!!!!!!
مرگ من راهنمايي كنين

missneg
01-07-2007, 07:48 AM
سلام
با این که شما با این روش به نتیجه رسیدید، من روشی رو که خودم به کار بردم اینجا می گم چون شاد یکم ساده تر باشه!
در فایل index.php قالب مورد نظر یکی دو خط بالاتر از خطی که error رخ داده یک query می بینید مثل این:

Select * from #__menu where menutype = &#039;mainmenu&#039; ...

فقط کافیه که در این query و مشابهاش کلمه &#039;mainmenu&#039; رو به &quot;منوی اصلی&quot; تغییر بدید و فایل رو با utf-8 encoding ذخیره کنید. به همین سادگی!

ashkanjoon
03-11-2007, 12:20 PM
آقا من يك بار همانطور كه missneg جان گفته بودند اجام دادم مشكل در قالب box_business_blue حل شد اما مشكلي براي برنامه پيش اومد و من مامبو رو دوباره نصب كردم و وقتي خواستم با همون روش مجددا اين كار رو انجام بدم تا خطا بر طرف بشه نشد كه نشد. الان هم در فايل mysplitcssmenu.php در اين قالب در عبارت

$menutype = @$params-&gt;menutype ? $params-&gt;menutype : &#039;mainmenu&#039;;
بجاي mainmenu نوشتم منوي اصلي و با فرمت utf-8 ذخيره كردم اما باز هم نشد كه نشد و اون پيام خطا به جاي خود باقيه . لطفا من رو راهنمايي كنيد كه چه كار كنم تا اين خطا از بين بره

abtin
03-11-2007, 01:13 PM
با این کار قاعدتا باید کار کنه ! شما این فایل رو درست و درون فایل قالبت یزار و قالب رو یه بار دیگه از نو نصب کن.

یا اینکه :

این قالب میخواد آیتم هایی که قراره توی منوی بالاش نمایش بده رو از manimenu بخونه
در حالیکه در مامبوی فارسی شده mainmenu نداریم .. اسمش به &quot;منوی اصلی&quot; تغییر کرده.
و آیتم های منویی که میخواید توی منوی بالای قالب نمایش داده بشن رو توی این mainmenu که ساختید قرار بدید.

ashkanjoon
03-11-2007, 05:26 PM
خيلي جالبه بخاطر اينكه من قبلا از روشي كه missneg گفته بودن استفاده كرده بودم و جواب گرفته بودن نمي دونم چرا الان جواب نمي ده
اما خوشبختانه الان روش رادمهر جان

را تست كردم و به خوبي جواب داد و اين خطا برطرف شد خوشبختانه. ولي براي من هنوز سوال هست كه چرا روش قبلي اينبار نتونست جوابگو باشه؟

aghamahdi
04-12-2007, 08:48 AM
خوب من همه این کارهایی رو که گفتید انجام دادم ...یه منو با اسم لاتین هم ساختم....موقعیتش رو هم گذاشتم تاپ(من از ورژنی استفاده می کنم که توی سایت برای دانلود گذاشتید با همون قالب نارنجی که روش هست ::)) چند تا زیر منو هم ساختم اما بالای صفحه نمایش داده نشد.حدس می زنم با یکی دیگا از ماژول ها روی هم افتاده باشه یا زیر لوگو لود شده باشه...حالا حکم بنده چیست؟
مرسی 8)

kashef
04-18-2007, 07:55 PM
سلام
روش گفته شده را مو به مو انجام دادم ،جواب نداد

sorry4uboth
04-18-2007, 08:09 PM
یکبار بررسی کنید

احتمالا مشکلی هست ;)

kashef
04-18-2007, 08:20 PM
مدیریت منو&gt;جدید
main menu
را ایجاد کردم چند تا آيتم هم منتشر کردم

firoozmandan
04-19-2007, 05:14 AM
یوزر و پسورد رو بفرستید چک میکنیم

یا علی

dalma
07-25-2007, 08:02 PM
من فکر می کنم راهنمایی باید به قاعده قابل فهم باشه.

این تصویر صفحه ایجاد منوی جدید هست. توضیح بدین کجا رو باید انتخاب کنیم. ( کدوم قسمت)؟!

این ارور در قالب 247 که در بالای سایت قرار داره و می بینید که محل قرار دادن چیزی هم نیست، چطوری برطرف میشه.

معنی این جمله که یک منو با عنوان mainmenu بسازین بعد همه آیتم ها رو برزین توش، یعنی چی. همینطور که در تصویر زیر می بینید اون بالا که جای گذاشتن چیزی نیست.

شاید هم در رابطه با تعبیه و اصلاح محل قرار دادن بنر و لوگوی سایت راهنمایی می فرمایین. . اگر باعث زحمت نیست توضیح کامل بفرمایین.

با تشکر و سپاسگزاری

radmehr
07-25-2007, 08:29 PM
والا قابل فهم تر از اونی که تو پست دوم این تاپیک نوشتم بلد نیستم!
مشکل شما نداشتن آشنایی کامل با مامبو هست
شما ابتدا تمام آموزشهای سایت ما رو کامل بخونید .. یکمی بیشتر با مامبو آشنا بشید
بعد متوجه میشید که وقتی میگم یک منوی جدید بسازید و آیتم های منو رو توش بزارید یعنی مدیریت منو &gt; جدید
نه اینک فرضا برید تو منوی اصلی و دکمه جدید رو بزنید

dalma
07-25-2007, 09:45 PM
معنی انجمن گفتگو یعنی رسیدن سریع به پاسخ سئوالات. :)

من در رابطه با موضوعی خاص نباید که تمام آموزشها رو بخونم. موافق نیستید؟!

بعد هم هر خوندنی که نمیتونه آدم رو سریع به جواب برسونه. متون آموزشی که اساتید زحمتشو کشیدن، کلی تمرکز و تسلط میخاد. با خوندن صرف من که نمیتونم. عیب هم از کودنی منه. :D

در مدیریت منو منوی جدیدی رو با عنوان mainmenu ایجاد کردم و ماژول اون رو هم CID گذاشتم. حالا اصلا قابل ویرایش نیست.

به چه صورت باید اونو توسعه داد و اینکه چطوری باهاش میشه قسمت بالای تمپلیت رو اصلاح کرد.

نکته دیگه ای که هست اینه که قسمت Go Up و بالا آورنده صفحه کار نمیکنه.

sorry4uboth
07-25-2007, 10:30 PM
شما باید یک سری حداقل ها رو بلد باشید!

انتظار دارید چیزهایی رو که ما اینهمه مدت آماده کردیم برای اینکه اینگونه سوالات پرسیده نشه کنار بزاریم و دوباره جواب بدیم!!

کودن یا نفهم یا باهوش فرقی نداره! اون آموزشها برای هر کسی با هر نوع ذهنی سازگاره!

شما همون &quot;منوی اصلی&quot; رو که هست انتخاب و تغییر نام بدید به &quot;mainmenu&quot;

امیدوارم بتونید حلش کنید!

کار شما هم روی لوکال هست. اگر روی سرور بود ما میتونستیم کمکتون کنیم. موفق باشید!

dalma
07-26-2007, 07:34 AM
میگه شما نمیتونید منو رو تغییر نام بدین. :&#039;(

پیغام هم این هست:

You cannot rename the &quot;mainmenu&quot; Menu as this will disrupt the proper operation of Mambo

radmehr
07-26-2007, 07:36 AM
خب عیبی نداره
یه منوی جدید به نام mainmenu درست کن

dalma
07-26-2007, 08:17 AM
در مدیریت منو منوی جدیدی رو با عنوان mainmenu ایجاد کردم و ماژول اون رو هم CID گذاشتم. حالا اصلا قابل ویرایش نیست.

به چه صورت باید اونو توسعه داد و اینکه چطوری باهاش میشه قسمت بالای تمپلیت رو اصلاح کرد.

نکته دیگه ای که هست اینه که قسمت Go Up و بالا آورنده صفحه کار نمیکنه.

بابا این دردمو که دیشب گفتم. یعنی خوندن کامل یک پست و پاسخ کامل دادن این قدر ...

abtin
07-26-2007, 08:48 AM
شما این تاپیک رو یک بار دیگه از اول بخونین . ۲ تا راه حل برای این مشکل گفته شده

اگه این راه جواب نمی ده از این راه استفاده کنین .

توی این قالب تو فایل templates/247shock_blue_452/splitmenu.php خط 79 رو نگاه کنید:

$menutype = @$params-&gt;menutype ? $params-&gt;menutype : &#039;mainmenu&#039;;

بجاي mainmenu بنویسید منوی اصلی !

کلا این قالب مشکلات خیلی بیشتری رو هم برای شما فراهم میاره .. به نظر من روی یک قالب بهتر کار کنید !

کار شما هم روی لوکال هست. اگر روی سرور بود ما میتونستیم کمکتون کنیم. موفق باشید!

مرسی

radmehr
07-26-2007, 08:53 AM
بابا این دردمو که دیشب گفتم. یعنی خوندن کامل یک پست و پاسخ کامل دادن این قدر ...

یعنی خوندن آموزشهای سایت اینقدر ... !!

معنی انجمن گفتگو یعنی رسیدن سریع به پاسخ سئوالات. :)

من در رابطه با موضوعی خاص نباید که تمام آموزشها رو بخونم. موافق نیستید؟!

نه اصلا موافق نیستم! آموزش تهیه کردیم که نصف سوالاتتون رو لااقل تو آموزشها پیدا کنید!!
شما حاضر نیستی یکم برای بالا بردن دانش خودت وقت بزاری !؟

dalma
07-26-2007, 08:56 AM
قالب مورد استفاده من 247shock_blue_452 هست.

در دریم ویور، موقع ذخیره کردن میگه شما باید یو تی اف 8 سیو کنی. و من هم بلد نیستم.

من تاپیک ها رو کامل خوندم. بعد از تغییر سورس در سطر 79 میگه سیو نمیشه. :o

abtin
07-26-2007, 09:07 AM
این راههایی که ما گفتیم رو کاملا امتحان کردیم و جواب می ده . احتمالا شما یه جای کارتون مشکل داره .

اگه IP Valid دارین به صورت خصوصی بفرستین چک کنم .. وگرنه فعلا کاری از دست ما بر نمی آد .. شما سایت رو بیارین روی سرور ما راهنماییتون می کنیم .

بازم توصیه می کنم آموزش ها رو بخونین و با دقت بیشتری کار کنین .

موفق باشید.

sorry4uboth
07-26-2007, 09:14 AM
تا جایی که یادمه این قالب کد شده بود!!!!

dalma
07-26-2007, 10:38 AM
به دوستان خیلی زحمت دادم.

از این قالب خیلی خوشم اومد. بیس کار رو عوض کردم رفتم رو جوملا. البته فعلا. زو د هم به مرادم رسیدم. 5 رنگشو پیدا کردم. چون خیلی زحمت دادم میخام لینکشو برای اطلاع بزارم.

خدا کنه خلاف مقررات نباشه. ;)

فعلا ... 8)