PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال پیغام بین کاربران

helpeshgh
10-23-2010, 12:27 PM
سلام
تو جوملا میدونم یک قابلیت است که میشه در اون مدیران وارد پنل جوملا شوند و به هم پیغام خصوصی دهند. اما من میخوام که کاربران ثبت شده هم بتوانند وارد پنل شوند و فقط قابلیت پیغام نگاری داشته باشند. چه راه حالی دارید که بتونم همچین کاری بکنم ؟

راستی چرا سطح کاربران ثبت شده و نویسنده توانایی ورود به پنل رو ندارند ؟؟
[hr]
یکم واضح تر میگم مشکلی که دارم رو :
میخوام برای همه کسایی که تو سایتم ثبت نام میکنند یه قابلیت بزارم که بتونند برای هم دیگه پیغام ارسال کنند

چه راه حلی دارید ؟

** یکی شدن ارسالها

مهدی.
10-23-2010, 08:34 PM
سلام

بررسی کنید این کامپوننت نیاز شما را برطرف میکند یا خیر ؟
extensions.joomla.org/extensions/communication/pms/3206

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

helpeshgh
10-24-2010, 05:22 AM
سلام

بررسی کنید این کامپوننت نیاز شما را برطرف میکند یا خیر ؟
extensions.joomla.org/extensions/communication/pms/3206

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

تشکر فکر کنم خودش باشه
شما میدونید کدوم فایل رو باید نصب کنم ؟ من یکی از اینهارو گرفتم و هنگام نصب خطای یافت نشدن xml داده شد.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

reka
10-24-2010, 05:45 AM
سلام

فایل دوم یعنی uddeIM 2.1 رو دانلود کرده و روی سیستم خودتون از حالت فشرده خارج کنید.
حالا فایلzip مربوط به کامپوننت رو نصب کنید.

یا علی

helpeshgh
10-24-2010, 09:28 AM
سلام

فایل دوم یعنی uddeIM 2.1 رو دانلود کرده و روی سیستم خودتون از حالت فشرده خارج کنید.
حالا فایلzip مربوط به کامپوننت رو نصب کنید.

یا علی

از خارج کردم ولی فایل مربوط به کامپوننت متوجه نشدم کدوم میشه ؟ یه 10تا فایل زیپی داخلشه آخه

مهدی.
10-24-2010, 11:34 AM
فایلی که با com آغاز میشود مربوط به کامپوننت باید باشه !

mod ماژول

plg پلاگین

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

helpeshgh
10-25-2010, 04:04 AM
این کامپوننت رو نصب کردم اما یک سوال برام ایجاد شد :

1. تو یکی از تصاویر خود این کامپوننت هنگام لاگین کردن یوزر تو سایت یک منو براش فعال میشه و هنگام لاگ آف هم فکر کنم اون منو از بین میره که فقط مختص خودش یوزرها باشه و عضوهای عادی نتونند ببینند. این کار رو چطوری باید بکنم ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
10-25-2010, 07:52 AM
خوب باید کاربرها یک شناسه داشته باشن که بتونن پیغام ارسال کنن دیگه ! بدون شناسه که نمیشه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

helpeshgh
10-25-2010, 08:30 AM
خوب باید کاربرها یک شناسه داشته باشن که بتونن پیغام ارسال کنن دیگه ! بدون شناسه که نمیشه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

بله..
من منظورم این بود که وقتی که کاربر میاد تو سایت لاگین میکنه یه منو جدید براش ایجاد بشه. تو اون عکس معلومه که انگاری بعد از لاگ آف کردن اون منویی که برا پیام ها داره پاک میشه ( ستون چپ )

مهدی.
10-25-2010, 09:11 AM
شما انتظار دارید بمونه !؟ خوب میتونید در مدیریت ماژولها تعیین کنید کاربران عادی هم اون ماژول منو رو ببینند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

helpeshgh
10-25-2010, 09:51 AM
والا هدف من این بود که وقتی یه یوزر لاگین میکنه یه منو براش تو یکی از ستون های سایت باز بشه که یک وضعیتی از صندوق پیامش نشون بده. آخه تو عکسای این کامپوننت دیدهخ بودم تو ستون چپ سایت همچین حالتی هست.

مهدی.
10-25-2010, 10:31 AM
اصلاً متوجه مشکلتون نمیشم !

از دیگران دوستان خواهش میکنم اگر متوجه میشوند به شما کمک کنند. متأسفانه متوجه منظور و مشکل شما نمیتونم بشم.

شما در قسمتی از جمله موردی رو میفرمایید دنبالش هستید و در ادامه همان جمله ... !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

reka
10-25-2010, 01:31 PM
سلام

شما باید در (مدیریت &gt; منوها) یک منوی جدید مثلا با نام (منوی کاربری) ایجاد کنید سپس به (مدیریت &gt; منوها &gt; منوی کاربری) برید و در تولبار بالا روی (جدید) کلیک کنید.

حالا نوع ایتم منوی جدید رو از نوع کامپوننت ارسال پیام انتخاب کنید و سپس در پارامترها آیتم منوی جدید، دسترسی رو به (اعضای ثبت نام شده) محدود کنید.

سپس به (مدیریت &gt; افزونه ها &gt; مدیریت ماژولها) رفته و یک ماژول منوی جدید بسازید و اسم منو رو (منوی کاربری) قرار بدید و دسترسی این ماژول رو هم به (اعضای ثبت نام شده) محدود کرده و در موقعیت مورد نظر مثلا right قرار بدید.

حالا هر عضوی بعد از لاگین کردن در سایت اون ماژول رو که شامل آیتم منوهای ساخته شده از نوع (کامپوننت ارسال پیام) هست رو میبینه.

یا علی

helpeshgh
10-26-2010, 08:28 AM
ممنون از آقا مهدی و آقای کبیری

مشکلم حل شد O0 :X