PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعیین تعداد مطالب در صفحه اول

agri
11-22-2006, 02:03 PM
چگونه می توان در حالت وبلاگی تعداد مطالبی که در صفحه اول نشان داده می شود را تعیین کرد؟

sorry4uboth
11-22-2006, 02:24 PM
شما از داخل مدیریت منو ها ---> منوی اصلی رو انتخاب کنید و طبق آموزش زیر تغییراتی رو که میخواید اعمال کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

agri
11-22-2006, 03:59 PM
شما این سایت رو نگاه کنید: &quot;keshavarzejavan.com &quot; منظور من کاهش تعداد مطالب بخش &quot; مطالب این شماره هست. این بخش بصورت ماژول نیست. می خواهیم این بخش بصورت وبلاگی باشه یعنی مثلا تعریف کنیم که فقط 8 مطلب آخر رو نشون بده. به عبارتی وقتی ما هشت مطلب داریم و می خوایم مطلب نهم رو منتشر کنیم مطلب نهم بیاد اول ستون و مطلب اول بره تو آرشیو.

radmehr
11-22-2006, 05:07 PM
اون قسمت مطالب این شماره در واقع همون mainbody هستش.
شما طبق همین آموزش: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
متن بلند رو میزاری 8 .. بقیه رو 0 قرار میدی .. مشکلت حل میشه

در مورد آرشیو کردن اتوماتیک هم اینو ببین:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

agri
11-22-2006, 08:08 PM
این کاری که گفتید رو هم انجام دادم ولی درست نشد. البته منظورم تعداد مطالبه، هنوز به ارشیوش نرسیدیم.

radmehr
11-22-2006, 08:18 PM
یوزرنیم / پسورد مامبو + cPanel رو خصوصی بفرستید چک کنم

radmehr
11-22-2006, 09:07 PM
من بررسی کردم
شما یک منوی اصلی دارید و یک mainmenu
لینک اصلی صفحه اصلی، اونیه که به index.php?option=com_frontpage&amp;Itemid=1 اشاره میکنه که در mainmenu شما هستش
اونی که در منوی اصلی ساختید به index.php?option=com_frontpage&amp;Itemid=58 اشاره میکنه
(به اعداد آخر این 2 لینک توجه کنید)

حالا شما طبق اون آموزش لینک صفحه اصلی در mainmenu خودتون رو ادیت کنید.

من الان رو 8 0 0 0 تنظیمش کردم .. صفحه اول سایتتون رو ببینید متوجه میشید.