توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با منوی ابشاری قالب های ارتیستر
parrot
10-29-2010, 12:51 AM
سلام
من مدتیه که با جوملا اشنا شدم و خوب به صورت ازمایشی دارم روش کار میکنم که بعدا سایتم رو به این cms منتقل کنم فعلا مشکل من با منوی ابشاریه!! و چند تا سوال در مورد قالب های ارتیستر و منوهای ابشاری دارم که اگه کسی پاسخگو باشه خیلی ممنون میشم
اول اینکه اگه دیده باشید وقتی با ارتیستر 2.5 قالب طراحی میکنید یه قسمت به اسم ورتیکال منو هست حالا میخوام بدونم تو قسمت مدیریت این منو رو چطور باید بیارم تا نشون داده بشه.این منو در قالب ارتیستر طراحی شده ولی نمیدونم چطور باید بیارمش
دومین سوالم و اخرین سوالم هم در مورد منوی ابشاری swmenufree هست که در قالب ارتیستر به مشکل برمیخوره البته قالب به هم میریزه.البته فقط اگه trans menu رو از این کامپوننت انتخاب کنید قالب به هم میریزه ولی با گزینه های دیگه مشکل نداره ولی چه فاییده که فقط این گزینه به صورت ابشاری از سمت چپ داره و برای قالب های فارسی مناسبه حالا به نظرتون مشکل از کجاست.منوی ابشاری دیگه ای تو این مایه ها هست
خوب سوالام تمون شد و اگه ممکنه راهنمایی کنید تا اولین ورودم با دلسردی تموم نشه حالا که میدونم دیر وقته ولی در کل جواب بدید لطفا
سلام
در مورد نرم افزار آرتیستیر طبق قوانین انجمن نمیتونیم کمکی بهتون بکنیم.
اما برای ایجاد هماهنگی در قالب طراحی شده باید کدهای قالب رو ویرایش کنید.
میتونید قالب رو اینجا قرار بدید تا اگر از دوستان کسی فرصت داشت بهتون کمک بکنه.
یا علی
parrot
10-29-2010, 10:13 AM
دستتون درد نکنه حداقل شما یه کمکی کردید
یعنی برای اینکه منوی ابشاری swmenufree در قالب های ارتیستر درست کار کنه باید کدها رو ویرایش کنیم؟؟؟
خوب یه کم دیگه اگه میشه یه توضیح بدید که css قالب باید ویرایش بشه یا html قالب
بعد اگه اطلاع دارید کدوم قسمت
در ضمن در حالت منوی ابشاری چرا بقیه حالت ها که خوب کار میکنه به صورت چپ باز نمیشه ایا راهی هست که خودمون کاری کنیم تا به صورت چپ باز بشه؟؟؟ چون تو منوی ابشاری فقط horizental و vertical داره
لطفا یه کمکی بکنید
قاعدتا کسی دیگه جواب نمیده و باید رفت و به درد خود سوخت
به دیگران کمک کن تا دیگران نیز به تو کمک کنند
بازم سر میزنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
خدانگهدار
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
10-29-2010, 11:34 AM
سلام
ابتدا خواهش میکنم بعد از طرح سوال کمی منتظر باشید تا به پاسخ برسید و از ارسال اسپم خودداری کنید !
اگر تازه با جوملا آشنا شدید برای ساخت منو پیشنهاد میکنم از swmenu استفاده نکنید !
برای اینکار میتونید از ماژولهایی استفاده کنید که کار با اونها به مراتب ساده تر هست :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اما در جواب به سوال شما باید بگم :
CSS مربوط به منو باید ویرایش بشه
یا علی
parrot
10-29-2010, 06:43 PM
سلام
ممنون از پاسختون
اره حق با شماست ادم باید منتظر بمونه تا پاسخ بگیره
من حقیقتا در میهن بلاگ یه وبلاگ دارم که حدو دو سال هست روش کار میکنم و تقریبا موفق هم هست و بازدیدکننده های زیادی هم داره و حالا میخوام به صورت پیشرفته تر کار کنم و اونو به هاست شخصی انتقال بدم و خوب چون یکم با html هم اشنایی دارم یکی از قالب های میهن بلاگ رو تا حدود زیادی شخصی سازی کردم و خیلی هم این قالب رو دوست دارم و فقط مشکل من شده بود قالب برای جوملا که تا حدودی با ارتیستر حلش کردم ولی خوب قالب های ارتیستر امکانات جالب و اونجوری که ادم بخوات نداره حالا این منو هم قالب رو به هم میریزه و شده ضد حال ،البته ماژول های جدیدی که تو اون سایت معرفی کردید رو هنوز امتحان نکردم و همون swmenu بود که خوب کار نکرد. اخرشم میخوام بدم یه نفر دقیقا مثل اون قالب برای سیستم جوملا بسازه حالا نمیدونم چطوری و کجا و با چه هزینه ای و ... حالا با این منوها ور میرم ولی اگه اخرش درست نشد بگید کجا و چه جوری یه قالب سفارش بدم و ایا دقیقا میشه چیزی که ادم میخوات رو پیاده کرد و هزینه هاش و .....؟؟؟ تا اونوقت فعلا همینه مشکلام ماشالا چقدرم مشکلام کمه
ممنون از لطفتون
parrot
10-31-2010, 04:28 PM
سلام متاسفانه کسی پاسخ سوالای بنده رو نداده و همچنان بنده مشغولم
ماژول هایی رو که فرمودید استفاده کردم یا کار نمیکرد یا با فارسی مشکل داشت
ببینید swmenu واقعا ماژول کار امدیه و فقط در حالت tras مشکل داره و در حالت های دیگه مثل super fish و غیره در همین کامپوننت خوبه و فقط مشکلی که در این حالت ها وجود داره اینه که زیر منو های در سمت راست باز میشه و من میخوام سمت چپ باز بشه ولی مثل حالت tras در برنامه قابل تنظیم نیست.حالا اگه ممکنه به من بگید در کدوم یکی از فایل های استایل یا css باید این رو تغیر بدم ماشالا یکی دوتا که فایل نداره
اینم از swmenu
حالا کسی هست بگه کدوم فایلو ویرایش کنم یا اینکه برام درستش کنه
فقط حالت trase درست کار نمیکنه ولی بقیه حالتا خوبه که اگه زیر منوشو بتونم درست کنم که به سمت چپ باز بشه همه چی حل میشه
لطفا راهنمایی کنید
یادم رفت کامپوننتو بزارم
اینم از کامپوننت کسی میتونه درستش کنه
irfreeup.com/dhp63ob7qny8
بابا یه نفر یه کمکی بکنه
firoozmandan
11-01-2010, 06:12 AM
لینک قالبی که مد نظرتون هست درست کنید رو قرار بدید
ماژول هایی رو که فرمودید استفاده کردم یا کار نمیکرد یا با فارسی مشکل داشت
این ماژولها ابتدا تست میشن و سپس در این قسمت آپلود میشن پس اگر کار نکردند قطعا مشکل از سمت ماژول و کامپوننت ها نبوده ...
یا علی
parrot
11-01-2010, 11:33 AM
سلام
خوبید؟؟
میگم لینک که مشکلی نداره بیاید اینم لینک مستقیم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک swmenu هست که تو جوملا دات ای ار هم هست و از اونجا ورداشتم البته یه جای دیگه اپش کردم
اگه کسی میتونه درست کنه و مجددا اپ کنه .به هر جال برای شما که استادید فکر نکنم زیاد کاری داشته باشه فقط میخوام در حالت های به غیر از trase زیر منوها در سمت چپ باز بشه همین
در ضمن یه سوال فنی هم بپرسم و برم که خیلی مهمه و یه جواب کامل اگه ممکنه بهم بدید
ببینید این سایت منه onlypet.ir
البته میزبان میهن بلاگ هست و به هر حال یه همحدودیت هایی هم داره
حالا اگه خواسته باشم دقیقا دوباره تاکید میکنم دقیقا مثل همین سایت رو تو جوملا پیاده کنم ایا میشه و اگه میشه هزینه طراحی قالبش به هموش شکلی که هست حالا با اضافه کردن قسمت های فوتر و هدر و تاپ و .... که تو جوملا استفاده میشه چقدر میشه
اگه خواسته باشم با قالب و فرستادن مطلب و ..... یعنی همه کاراش البته بدون هاست و دامنه انجام بشه و دقیقا بشه همین سایت البته بر روی جوملا هزینش چقدره
لطفا هزینه ها رو بگید یعنی طراحی قالبش فقط چقدر میشه و اگه جمعا همه کاراش رو بکنید چقدر میشه
چون این سایت کاملا شخصیه و به جایی وابسته نیست و بنده از روی علاقه این کار رو انجام دادم و فعلا به صورت رایگان روی میهن بلاگ میچرخه و شاید در اینده ای نزدیک یا دور بخوام بیارمش روی هاست شخصی و .....
حالا به نظر شما اصلا میصرفه یا همونجا باشم و .....
یه نظری هم بدید
بای
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.