PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايراد در نشان دادن نظرات در JoomlaComment 3.26

amirdorna2
10-30-2010, 08:32 PM
سلام
من JoomlaComment 3.26 رو نصب كردم . امروز يكي از بازديد كننده ها نظر گذاشته اينجوري نشون ميده ، ايراد از چيه ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

reka
11-01-2010, 06:05 AM
سلام

در آدرس فوق نظری مشاهده نمیشه.

من به شما پیشنهاد میکنم از JComment استفاده کنید چراکه JoomlaComment نسخه ی جدیدش تجاریست و به Compojoom نیز تغییر نام داده.
البته اگر بتونید نسخه ی تجاری رو خریداری کنید، مناسب است اما اگر میخواید رایگان استفاده کنید جی کامنت پیشنهاد میشود.

یا علی

amirdorna2
11-01-2010, 02:58 PM
مشکل شما از encoding جداول این کامپوننت است که باید از phpmyadmin به صورت دستی مانند سایر جداول encoding را به utf8_general_ci تغییر دهید.

من دوباره نصبش كردم . اما مجددا&quot; همين شكلي نشون مي ده .
jos_comment , jos_comment_captcha , jos_comment_setting , jos_comment_voting رو هم چك كردم همشون utf8_general_ci بود . ولي كامنت ها رو همون شكل علامت سوال نشون ميده . اينجا ببينين :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

amirdorna2
11-02-2010, 09:23 AM
قوانين انجمن رو مي دونم و مي دونم يك انجمن رايگانه . اما توي 48 ساعت هيچ پاسخي از هيچكي نيومده !!!