PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننتی برای آپلود فایل

hb2544
10-31-2010, 04:05 PM
آیا کامپوننتی برای آپلود فایل با امکان محدود کردن حجم فایل آپلودی وجود داره؟

torghoundy
10-31-2010, 04:30 PM
سلام
jdownloads
remository
docman
phocadownload

hb2544
10-31-2010, 05:46 PM
با عرض سلام و تشکر بابت راهنماییتون
من کامپوننتی میخوام که عموم کسانی که میخوان برام فایل ارسال کنن بجای ایمیل- از قسمت آپلود استفاده کنن یعنی فقط با فشردن دکمه Brows و انتخاب فایل مورد نظرشون و در نهایت فشردن دکمه آپلود
این کامپوننتایی که شما راهنمایی فرمودید به نظر میرسه روی دانلود خیلی اهمیت دادن نه آپلود اگه اشتباه متوجه شدم راهنمایی بفرمایید

با تشکر

torghoundy
10-31-2010, 06:34 PM
سلام
دوست عزیز تمام این کامپوننت ها قابلیت این رو دارند که کاربران سایت شما فایل ها رو آپلود کنند، دانلود کنند و ...
و شما قادر به مدیریت این روند هستید.
این کامپوونت ها برای مدیریت فایل های دانلودی و آپلودی هستند.
شما فقط اسمشون رو خوندید. لطف کنید بررسی هم بکنید اگر نیازتون برطرف نشد اطلاع بدید.

hb2544
11-09-2010, 02:35 PM
با تشکر از راهنمایی شما
من کامپوننت remository رو نصب کردم و خیلی عالی قسمت آپلود رو فراهم کرد اما آیا امکان نمایشش در صفحه اول طوری که قابل بزرگنمایی و مشخص باشه توسط ماژولی هست یا فقط باید در قسمت منو قرار داشته باشه؟
ضمنا در صفحه کنترل پنلش در انتهای آدرس پوشه آپلود و دانلود و rss نوشته شده" غیر قابل ویرایش"
آیا باید از طریق سی پنل اونها رو قابل ویرایش کنم
ضمنا چطور میتونم امکان دانلود و RSS رو غیر فعال کنم؟

با تشکر فراوان

hb2544
11-09-2010, 03:11 PM
با عرض پوزش که 2تا پست شد
آدرسی که در قسمت کنترل پنل کامپوننت برای محل آپلود و دانلود مشخص کرده اصلا نمی تونم پیداش کنم
PUBLIC_HTML/remos_..../download

یعنی تو قسمت public html پوشه ای به نام remos وجود نداره!

torghoundy
11-09-2010, 06:04 PM
سلام
آموزش کامل کار با این کامپ.ننت در فایل زیر موجود هست. مطالعه بفرمائید و مشکلاتتون رو گذارش کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>