ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست یک پلاگین در مورد ارسال مطلب

1994
11-04-2010, 10:23 PM
با سلام
واقعا نمیدونستم اسم این تاپیک رو چی بزارم اگر چیز بهتری به نظرتون میرسه مدیران محترم زحمتش رو بکشن
می خواستم بدونم که چطور ( یا با چه پلاگینی ) میشه در صفحه ای که مطالب به صورت بلاگ نشون داده میشه ، عکس هر مطلب کوچک شده و در کنار نوشته نشون داده بشه ؟ مثل این سایت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر

mersad
11-06-2010, 10:31 PM
سلام
از این پلاگین استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

1994
11-11-2010, 04:13 PM
با تشکر از پاسخ گویی شما
من با پلاگین یه مشکلی دارم و اون اینکه عکس کوچیک میشه و به سمت راست هم میاد اما هرکاری اما میکنم عکس هایی که در خود نوشته بالای متن قرار میگیرند ، در صفحه اصلی ( یا هر صفحه ای که مطالب رو به صورت بلاگ نشون میده ) درسمت راست متن نمیاد بلکه در بالا-راست میاد . و مشکل دیگه اینکه حتما باید برای عکس در خود نوشته یک سایز بدم و نتونستم کاری کنم که به سایز خود عکس نشون داده بشه . (مشکلاتی که گفتم در دموی سایت سازنده وجود نداره ، پس نباید مشکل از پلاگین باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید . اگر لازمه بگید تا پسورد مدیریت رو بهتون بدم تا اگر ممکنه زحمت تنظیمش رو برام بکشید . با تشکر

mersad
11-11-2010, 08:38 PM
سلام
برای نمایش مکان از ادیتور جوملا استفاده کنید
اگر مفداری با تنظیمات ازمون و خطا انجام بدین حتماٌ به این موارد دست میابید

شاد و سلامت در پناه ایزد