PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی ماژول

mohsen162
11-10-2010, 05:10 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان نمیدونم سوال رو جای درستی مطرح کردم یا نه ولی لطفا راهنمایی کنید
من یک ماژول ویرایش کردم در جایی یک tableساختم که دستور select در اون قرار داره که کاربر بتونه مطلبی رو انتخاب کنه می خوام بدونم چطوری برگشتشو تو ماژولم استفاده کنم یعنی می تونم بنویسم
if($select="...")"

یا نه

محمد محسنی
11-10-2010, 06:34 AM
سلام
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم
میشه کاملتر توضیح بدین.

select رو میخاهین با چی برابر کنید؟

mohsen162
11-10-2010, 07:28 AM
با تشکر
مثلا کاربر شهر مورد نظر رو در ماژول انتخاب میکنه مثل ماژول اوقات شرعی من می خوام کد انتخابیش رو به آردس سایتی بفرستم مثل ماژول آب و هوامثلا اگه کاربر شیراز و انتخاب کنه citisبرابر کد شهر بشه داخل دستور ifچی باید بنویسم برگشت selectبرای استفاده در دستور if چی
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

محمد محسنی
11-10-2010, 08:07 AM
سلام

فکر کنم برای این کار استفاده از دستور switch بهتر و مناسب تر باشه.
و برای این کار شما باید یک فرم ایجاد کنید و مقدار ورودی switch را از فرم فرا خوانی کنید.

در صورتی که با برنامه نویسی آشنایی داشته باشید این کار زیاد سخت نیست
در ضمن میتوانید از sample های آماده برای آشنایی با این روش استفاده کنید.

یا علی

mohsen162
11-10-2010, 08:15 AM
اقا بازم ممنون
میشه آدر این sample را برام بزارین تو چه سایتی هست شما یک آدرس بدین من تا آخرش انجام میدم

محمد محسنی
11-10-2010, 08:57 AM
موارد زیر را بررسی کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=psy&amp;hl=en&amp;q=sample+for+switch+php&amp;btnG=Go ogle+Search&amp;aq=f&amp;aqi=&amp;aql=&amp;oq=&amp;gs_rfai=&amp;fp=5389405 7c0dc71cc

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=psy&amp;hl=en&amp;q=sample+for+calling+form+php&amp;b tnG=Google+Search&amp;aq=f&amp;aqi=&amp;aql=&amp;oq=&amp;gs_rfai=&amp;fp=5 3894057c0dc71cc