توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا با دامین
Soheilzed
11-11-2010, 07:24 AM
سلام
من یا دامین و روی هاست گیگفا اددان کردم چطور میتونم برای این دامین جوملا نصب کنم؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
firoozmandan
11-11-2010, 07:36 AM
سلام
ابتدا پیشنهاد میکنیم که از هاست های رایگان برای نصب و راه اندازی سایت استفاده نکنید. چرا که بخاطر محدودیت هایی که در این سرور ها حکم فرماست، شما در نهایت دچار مشکل میشید
اما روش نصب :
نصب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
Soheilzed
11-11-2010, 08:14 AM
سلام
ابتدا پیشنهاد میکنیم که از هاست های رایگان برای نصب و راه اندازی سایت استفاده نکنید. چرا که بخاطر محدودیت هایی که در این سرور ها حکم فرماست، شما در نهایت دچار مشکل میشید
اما روش نصب :
نصب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
ممنون ولی چه محدودیتهایی هست؟؟
firoozmandan
11-11-2010, 12:05 PM
این بستگی به سیاست های سایت مورد نظر داره اما از اونجایی که افراد استفاده کننده از این هاست ها کم نیستند پس باید امنیت بیشتری روی این هاست ها برقرار باشه از این رو معمولا تنظیماتی ست میشه که با جوملا یا سایر سی ام اس ها سازگار نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.