PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در قالب shock _blue _452

parishun
11-23-2006, 12:51 PM
سلام.. ;)
من این قالب رو ویراش کردم..فقط ظاهرشو ...به کداش دست نزدم...
اولا که در بالای سایت این eror ظاهر می شود :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in d:\program files\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 52\splitmenu.php on line 197

.....................
دوما :
من از فولدر Image قالب ، تمامی عکس های سایت رو تغییر رنگ دادم ...ولی :-\..این قسمت کناره ی حاشیه که در عکس مشخص کردم ، بدون تغییر باقی می ماند..
من این مشکل رو در قالب md_macphoria نیز دارم........کمکم کنید.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
11-23-2006, 01:32 PM
در مورد اولی در انجمن جستجو کنید
در مورد دومی هم اسم این دو فایل رو با هم عوض کنید درست میشه

parishun
11-23-2006, 01:49 PM
کدوم دو فایل ؟ ???...right line و left line ؟....
محمد آقا..همو نطور که می بینی ، یه تیکه از قالب درست ویرایش شده ( بالای قالب ) ولی از یه قسمت به بعد تغییرات اعمات نمیشه ! و رنگ تیره باقی میمونه !

sorry4uboth
11-23-2006, 02:32 PM
بله شما هر دو فایل رو به نام اون یکی تغییر بدید مشکلتون حل میشه

parishun
11-23-2006, 06:19 PM
محمد جان !
من این کار را کردم ..هم جای و فایل رو عوض کردم و هم مطلب قبلی شما در باره ی eror ضاهر شده در بالای قالب که گفته بودید اشکال از کد جاواست و باید با ساخت
یک منوی انگلیسی در آدرس داده شده این ارور و بر طرف کرد ...ولی :-\..متا سفانه من تخصصی در بر نامه نویسی ندارم..!!
ممکنه که قالب رو برای شما بفرستم و شما زحمت درست کردنو بکشی ؟ ممنونت میشم... :-*

sorry4uboth
11-23-2006, 06:23 PM
بفرستید سورس کل قالب رو تا انجام بدم

parishun
11-23-2006, 06:49 PM
خیلی ممنون ;)...
فرستادم به ای میلتون در مامبو لرن ..

sorry4uboth
11-23-2006, 07:46 PM
شما تغییرات مورد نظرتون رو روی 2 فایل
right_line.png
و
left_line.png
اصلا اعمال نکردید!

میخواید این دو قسمتی که کمرنگ تر هستند به شکل بالا و پایین در بیاد باید این دو عکس رو ادیت کنید!

parishun
11-24-2006, 12:29 PM
محمد جان..
مشکل رنگ درست شد ...
با eror :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in d:\program files\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 104\splitmenu.php on line 197

چی کار کنم ؟.....این رو بگی دیگه حله !!..ممکنه کدی که این ارورو اصلالح می کنه برام بفرستی ؟..

radmehr
11-24-2006, 12:37 PM
لطفا قوانین را رعایت کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لـــطـــفـــا ســـــرچ کـــــنــــــیـــــــــــ ـــــد !!!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>