PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ساخت ماژول



the_raven
11-16-2010, 07:18 AM
سلام ، خسته نباشید!
من شروع به ساخت یک ماژول کردم اما تو این مسیر به مشکلات فراوانی برخورد کردم.
یکی از این مشکل ها اینه که ، زمانی که در صفحه اصلی ماژول ( هنگامی که در صفحه اصلی جوملا لود شده ) یک session میسازم کار نمیکنه .توضیح کاملتر میدم.
ماژول من یک فایل php اصلی داره که توش با یه شرط چیزی بررسی میشه اگه اکی بود یک session فعال میشه و در صفحه بعدی که یک صفحه جدا هست session چک میشه و میفهمیم که sessoin وجود نداره.
اما زمانی که این کارو خارج از جوملا روی سرور انجام میدم مشکلی نیست یا حتی زمانی که session رو یک مرحله بعد از صفحه اصلی جولا و در یک صفحه مجزا میسازم بازم مشکل نیست.
اگر دوستان زحمتشون نیمشه راهنمایی کنن.
با تشکر

سعید
11-16-2010, 02:53 PM
سلام

اطلاعات مربوط به کوکی session باید قبل از ارسال خروجی فرستاده بشه.

دو راه دارید :

1- کدتون رو بصورت یک اسکریپت PHP مجزا بنویسید و با استفاده از ماژول لینک آور (wrapper) اون رو نمایش بدید.

2- بر اساس فریمورک جوملا کدنویسی کنید که نیازمند آشنایی با API جوملا هست.

یا علی